dilluns, 5 de febrer del 2018

Concerts destacats de febrer a L’Auditori


DESTACATS FEBRER 2018

PHILIPPE HERREWEGHE & COLLEGIUM VOCALE GENT
(Música Antiga)

1 de febrer 
Després de l’èxit obtingut amb la Passió segons sant Joan fa tres anys, el gran mestre flamenc torna a L’Auditori amb laMissa Brevis de Bach, en un programa complementat per algunes de les millors Cantates del mestre de Leipzig. 
Preu: de 10 €  a 58 €  

MOZART STRING QUINTETS
Quatuor Modigliani & Lise Berthaud (Música de Cambra)

6 de febrer
Un dels grans quartets de l’actualitat, elModigliani, es troba amb la violista francesa Lise Berthaud i junts interpretaran els quintets  de corda núm. 5 i núm. 4  de Mozart
Preu: 28 €

KLANGFORUM WIEN / HAAS:
IN VAIN
(Sampler Sèries)

8 de febrer

Descrita per Simon Rattle com «una de les primeres obres mestres del segle XXI», In Vain va ser escrita per als 24 músics de Klangforum Wien, l’ensemble de referència del compositor austríacGeorg Friedrich Haas i una de les millors orquestres de cambra de música contemporània de l’actualitat.
Preu: 10 €

MARIA JOÃO PIRES i
IGNASI CAMBRA
amb el Segon de Mozart
(Temporada OBC)

9, 10 i 11 de febrer

Mozart és el terreny ideal per a que s’uneixin l’experiència i la joventut: un projecte que ja han passejat arreu d’Europa Maria João Pires i Ignasi Cambra. I després, la simfonia queKazushi Ono tenia tantes ganes de fer amb l’OBC: la Primera de Brahms.
Preu: de 10 € a 56 €

PATRICIA KOPATCHINSKAJA i
POLINA LESCHENKO 
(Música de Cambra)

15 de febrer

L’extraordinària violinista moldavaPatricia Kopatchinskaja arriba de nou amb un recital en companyia de la pianista russa Polina Leschenko. Una combinació espectacular per a un concert en què oferiran obres de DebussyRavel,PoulencEnescu i Kurtág
Preu: 28 €

SEWARD & JORDI ORIOL
reconstrueixen
Jesus Christ Superstar
(Escenes)

16, 17 i 18 de febrer
Seward, banda que beu del post-rock, el free jazz i el folk, i Jordi Oriol, director, dramàturg, actor i músic, conegut per les seves "perversions" teatrals sobre els clàssics, reconstrueixen l'òpera rockJesus Christ Superstar
Preu: 15 €

CENTENARI BERNSTEIN
Kazushi Ono i Nikolaj Znaider
(Temporada OBC)

16, 17 i 18 de febrer 

Per seguir amb la commemoració del centenari del naixement de Bernstein,Kazushi Ono posa als faristols de l’OBC la simfonia "Kaddish", tot un cant a la pau, i convida Nikolaj Znaider, un dels millors violinistes europeus actuals, a interpretar el Concert per a  violí i orquestra num. 1 de Bruch.
Preu: de 10 € a 56 €

PLANETA CLARINET
A partir de 2 anys 

(Concerts familiars)

17 i 18 de febrer 

Benvinguts al Planeta Clarinet!
Un món fantàstic on els ocells, els borinots i fins i tot les cuques de llum sonen com un clarinet. De Bach aGershwin i de Mozart a Messiaen... us apunteu a explorar-lo amb els Barcelona Clarinet Players
Preu: 10 €

LA BANDA DE PEL·LÍCULA:
STAR WARS
(Temporada Banda Municipal de Barcelona)

18 de febrer 

Cap d’ells no seria el mateix sense la música que els defineix: ni el poderósSuperman, ni l’entranyable E.T, ni la valenta Princesa Leia, ni el dolentíssimDarth Vader. Tots ells estan en deute amb John Williams, l’autor de la millor música per a cinema dels últims 50 anys.
Preu: 25 €

HAUSCHKA
What If

(Sit Back co-comissariat per Razzmatazz)

22 de febrer

Volker Bertelmann –alias hauschka– s'ha guanyat una extraodinària reputació com a creador de música per a piano imaginativa, singular i experimental. El seu últim disc What If es revela com el treball d'un home àvid per explorar nous sons, ansiós per experimentar amb nous enfocaments, i sense cap dubte, delectar-se amb un irreprimible flux de creativitat.
Preu: 20 €
Més informació i horaris al web de L'Auditori