dilluns, 15 de gener del 2018

Un or i dos bronzes al campionat d'Espanya infantil de bàsquet



Paula Garcia va aconseguir la medalla d'or, i Guillem Sierra i Aaron Zuñiga (UE Mataró) van aconseguir el bronze, amb la selecció catalana
          
Durant el passat cap de setmana es van disputar a Valladolid les fases finals dels Campionats d'Espanya de bàsquet en categories de base, i allà una jugadora mataronina, Paula Garcia Garcia, formada a la pedrera de la UE Mataró i actualment al Barça CBS, es va penjar la medalla d'or.

Va ser en la categoria infantil femenina en la qual la selecció de Catalunya es va imposar a la d'Andalusia per 68-58. La Paula va jugar 15 minuts i va anotar 7 punts en la final.
Anteriorment en quarts de final Catalunya havia superat Madrid (62-56) i en semifinal a Canàries (71-53).

Dos bronzes en categoria masculina
En els mateixos campionats i en categoria infantil masculina Catalunya es va fer amb la medalla de bronze i en la selecció catalana hi figuraven dos jugadors de la UE Mataró, Guillem Sierra i Aaron Zúñiga. Catalunya va superar València en el partit pel tercer i quart lloc per 91-48. En una selecció que es va repartir molt els punts, l'Aaron va anotar 10 punts i en Guillem 6. En la semifinal Catalunya va cedir davant Canàriex per 58-85.

Publicat per
11 Gener 2018