dimecres, 24 de gener del 2018

El Mataró Feimat perd a casa davant l'Igualada



Els unionistes es troben en vuitena posició amb sis victòries i vuit derrotes.

El Mataró Feimat no va poder tornar al camí de la victòria i va ensopegar el cap de setmana a casa davant l'Igualada. Els mataronins van perdre per 63-79 amb l'Igualada, resultat que els deixa en vuitena posició amb sis victòries i vuit derrotes després de 14 jornades disputades. Els unionistes van patir amb un rival enormement encertat (43% en triples) que no va fallar en els moments puntuals.

Els mataronins es van trobar amb un equip molt solvent en atac que va anotar 26 punts en el primer període. L'encert des del triple de jugadors com Pau Camí o Adrià Gual va ser on cop dur pels unionistes, que es veien superats a les primeres de canvi i perdien de 12 punts en el 1Q. Al següent els visitants van augmentar una mica més la diferència amb l'11-16.

A la represa, el partit es va equilibrar però el Feimat necessitava capgirar un marcador que s'havia posat molt coll amunt. Va millorar l'encert gràcies al partidàs de David Romero i els bons números de Serratacó i Diallo, però els visitants seguien molt encertats (20-20). El partit ja no va canviar de signe i finalment l'Igualada es va emportar la victòria.

Publicat per
http://www.capgros.com/esports/basquet/el-mataro-feimat-perd-a-casa-davant-l-igualada_712900_102.html