dimarts, 16 de gener del 2018

El Mataró Feimat ensopega davant el Sants



Els mataronins perden 73-57 en un partit per oblidar de cara a cistella.

El Mataró Feimat no va poder estrenar el 2018 amb una victòria i va claudicar en la seva visita davant el JAC Sants. Els de Charly Giralt no van fer un bon partit i els errors de cara a cistella els van acabar pagant car davant un rival una mica més encertat en general. Els unionistes es troben ara en vuitena posició tot i que tenen marge respecte les posicions de descens.

El partit es va complicar durant el primer parcial, quan els de Barcelona van clavar un 25-10 que obria un forat important en el marcador. Els unoinistes estaven erràtics en el tir i això els va condemnar. Al segon període, però, la cosa va millorar i els mataronins van retallar diferències amb el 9-18 que ajustava el matx a la mitja part.

A la represa, el Sants va tornar a colpejar amb força (16-9). Els locals eren molt forts en el rebot, tant defensiu (35) com sobretot ofensiu on en van recollir 17, i això va propiciar segones jugades i opcions d'ampliar diferències. Per això tot i tenir menys d'un 40% d'encert en tirs de camp, els locals van eixamplar i guanyar amb comoditat. Al davant, un Mataró Feimat que només va anotar el 31% dels tirs de 2 i que va acabar pagant-ho car amb la derrota final per 73-57.

Publicat per
L'entrenador de l'equip, Charly Giralt. Foto: Jennifer C.
15 de gener de 2017