dimarts, 5 de desembre del 2017

Ja hem arribat a desembre!

El cicle Liceu Jazz 2017 arriba a la seva fi amb tres cites molt especials. Després d’un mes de masterclasses i concerts al Conservatori del Liceu amb les primeres figures internacionals del jazz, aquest desembre clourà el cicle la visita de Rebecca Martin, una de les vocalistes més reputades de l’escena americana actual i dos concerts excepcionals: descobriu la imaginació infinita del pianista i professor del Conservatori Marco Mezquida i la cinemàtica música de Rui Massena acompanyat d’un quintet de corda format per estudiants del centre.

DESEMBRE

Rebecca Martin, Rui Massena i Marco Mezquida

Compartir    

Un any més, ens acomiadarem abans de les Festes amb el nostre ja tradicional Concert de Nadal. Cada desembre omplim de música el caliu propi d’aquestes dates amb una emotiva vetllada artística i de germanor, i aquest curs 2017-2018 ho farem amb un programa molt especial: per primera vegada serà la Banda Simfònica del Conservatori l’encarregada de donar la benvinguda a les festes nadalenques amb un concert dirigit per Xavier Pagès.Us convidem a viure’l en primera persona i a celebrar plegats l’inici del Nadal!

ENTRADA GRATUÏTA - AFORAMENT LIMITAT - REGISTRE PREVI

14  / DESEMBRE

Tradicional concert de Nadal

Compartir    

Les Jam Sessions al Cafè del Conservatori també donen la benvinguda al Nadal. Els dijous de desembre pots viure el final del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona en un ambient únic de la mà dels nostres grups d’alumnes liderats per professors del centre com Roger Mas. I com no podia ser d’altra manera, acomiadarem l’any amb tota l’energia de la Liceu Big Band dirigida per Sergi Vergés.

DESEMBRE

JAM SESSIONS PER NADAL

Compartir    

Torna el cicle Liceu Familiar! Els més menuts i joves de la gran família del Conservatori del Liceu també pugen a l’escenari per desitjar-nos bones Festes amb una sèrie de cantates participatives de gran format per a tota la família. Jingle Bell Time inaugurarà el cicle al Palau de la Música Catalana i a partir del dia 15, Nadales amb Swing a l’Auditori del Conservatori del Liceu.

 DESEMBRE

Jingle Bell Time i Nadales amb Swing

Compartir    

L’Orquestra de l’Escola IPSI realitzarà un concert al Conservatori del Liceu dirigit per Joan Cantarell i amb la participació del Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya. Si vols acabar el cap de setmana d’una manera ben musical, t’hi espera una selecció de la suite Peer Gynt d’Edvard Grieg.

3 / DESEMBRE

Orquestra de l'Escola IPSI

Compartir    

NOTÍCIES

Els The Bad Plus ofereixen una masterclass irrepetible al Conservatori en el comiat del seu pianista Ethan Iverson, després de 17 anys de formació estable amb aquest trio que ha revolucionat l’escena jazzística.
La prestigiosa soprano italiana Mariella Devia aconsellà als alumnes de cant del Conservatori del Liceu en una masterclass que significà el seu retorn al centre després del seu pas pel cicle Liceu Cambra.
El 18 de novembre va tenir lloc el Concert i Acte de Lliurament de Diplomes als 170 alumnes de les Escoles Liceu que han finalitzat el Programa de Nivell Bàsic el curs 2016-17 i han obtingut el Diploma corresponent del Conservatori del Liceu.

ÚLTIMS VÍDEOS 

Niño Josele ens explica les seves impressions després de la seva masterclass al Conservatori del Liceu. Escolta els consells d’aquest guitarrista que ha expandit les fronteres del flamenc.
Miguel Zenón, considerat un dels saxofonistes més trencadors i influents de la seva generació, va aconsellar els alumnes del Conservatori del Liceu en una cita imprescindible del cicle Liceu Jazz.

La visita de Tomatito al Conservatori del Liceu ens va deixar una lliçó de saviesa musical imprescindible per a tots els amants de la guitarra flamenca.

El pianista Fred Hersch va tornar a demostrar en la seva nova masterclass al Conservatori del Liceu per què és considerat un dels compositors més innovadors del jazz contemporani: escolta els seus consells!
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN