dissabte, 30 de desembre del 2017

Concerts destacats de gener a L’Auditori


DESTACATS GENER 2018

WEST SIDE STORY
(OBCinema)

12, 13 i 14 de gener 
Projecció de la pel·lícula i Banda Sonora Original interpretada en directe per l’OBC. Els amors entre Maria i Tony i els enfrontaments entre els sharks i els jets es tradueixen en el mosaic de ritmes i colors que va fer d’aquesta pel·lícula la millor de l’any 1961.
Preu: de 10 a 56€  

GUSTAVO DUDAMEL I LA FILHARMÒNICA DE VIENA

14 de gener
Després del gran èxit de l’emblemàtic concert d’any nou, Gustavo Dudamel es torna a posar al capdavant de laFilharmònica de Viena en un dels grans esdeveniments de la temporada per interpretar Mahler i Berlioz
Preu: de 25€ a 175€

ROBERT KING & THE KING'S CONSORT
The Coronation of King George
(Música Antiga)

18 de gener
Robert King torna a L'Auditori amb el seu conjunt, The King's Consort, per dur a terme la reconstrucció musical de la coronació del rei Jordi II el 1727 a l’abadia de Westminster.
Preu: de 10€ a 58€

YUJA WANG & CHAMBER ORCHESTRA OF EUROPE
(Música de Cambra)

20 de gener
Yuja Wang, una de les pianistes amb més projecció de l’actualitat, torna a Barcelona en una nit en què també tindrem l’oportunitat única d’escoltar el debut a L’Auditori de la Chamber Orchestra of Europe.
Preu: de 20€ a 55€

SÒNIA GÓMEZ & ASTRIO & RAMON BALAGUÉ    A Vore 
(Escenes)

26, 27 i 28 de gener
A vore és un projecte de recerca musical i dancística que treballa a partir del document i l'expressivitat tradicional, els ritmes, les danses, les paraules de les comarques del Baix Ebre-Montsià i Baix Maestrat, i les fa dialogar amb la música d'Astrio i la dansa performativa de Sònia Gómez.
Preu: 15€

LA CINQUENA DE TXAIKOVSKI
El 2n de Rakhmàninov
(Temporada OBC)

27 i 28 de gener
L’obra per a piano més popular del segle XX de la mà d’un dels pianistes més rellevants del moment, Vadym Kholodenko, sota la direcció de Diego Martín-Etxebarria. Tots els elements per fer d’aquest un concert indispensable, en què també sonarà la simfonia més personal de Txaikovski.
Preu: de 10€ a 56€

ZOOM
A partir de 5 anys
(Concerts familiars)

27 de gener 
El coreògraf Cesc Gelabert desafia la tècnica i la imaginació dels alevins de la JONC. Músiques de Britten, Stravinsky, Toldrà, Beethoven i Rameau amb una presentació escènica, un zoom sobre els músics, els seus moviments i les seves emocions.
Preu: 12€

JÓHANN JÓHANNSSON 
(Sit Back co-comissariat per Primavera Sound)

31 de gener 
Influenciat pel moviment minimalista del segle XX, el compositor islandès mescla de manera excepcional l’electrònica i l’orquestració clàssica sense assentar-se mai en cap gènere predefinit. En aquest concert presentarà Orphée, el seu últim àlbum publicat el 2016.
Preu: 28€
Més informació i horaris al web de L'Auditori