dissabte, 2 de desembre del 2017

Agenda d'activitats del mes de desembre



ACTIVITATS DESTACADES DE DESEMBRE
Per a adults

10a edició Premi Helena Jubany
Lliurament del X edició del Premi Helena Jubany de narració curta convocat per l'Associació Cultural Helena Jubany i Lorente, l'Ajuntament de Mataró i el diari ARA. Dissabte 2 de desembre a les 12 del matí a la biblioteca Pompeu Fabra.
Exposició dels cartells del Premi Helena Jubany. De l'1 al 15 de desembre a la biblioteca Pompeu Fabra. Exposició dels diversos cartells de les edicions anteriors del premi. El cartell d'aquesta edició ha anat a càrrec de Lluís Martí i Garro.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Per a infants

L'hora del conte especial. Els petits Quitapenas a càrrec de Sònia Armengol i Esther Samblás. Dimarts 5 de desembre a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra. Ens endinsarem en el món dels Quitapenas, uns ninots d'origen maia que tenen la singularitat d'ajudar-nos a lidar amb les nostres emocions.

L'hora del conte especial. El moment perfecte a càrrec de Sílvia Serra. Dimecres 13 de desembre a les 6 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas. Un esquirol protagonista que rep una carta i surt cap al seu destí, sembla que té molta pressa per arribar.

Cinema en català. Paddington. Dissabte 16 de desembre a les 11 del matí a la biblioteca Pompeu Fabra. Les històries d'un jove ós provinent de Perú perdut a l'estació de Paddington.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

La Marató de TV3

Les Biblioteques de Mataró participen en la campanya #Bibliosolidàries promuguda per les Biblioteques del Maresme. Un any més, les Biblioteques de Mataró organitzen diverses activitats amb l’objectiu de difondre i sensibilitzar envers la Marató de TV3 que enguany uneix els seus esforços en lluitar contra les malalties infeccioses.
L'hora del conte especialNo és més que una grip! Dimarts 12 de desembre a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra.
Mostres documentals sobre les malalties infeccioses. Del 4 al 17 de desembre a la biblioteca Antoni Comas.
Espai creatiu La Marató de TV3. Dissabte 16 de desembre d'11 a 1 del matí a la biblioteca Antoni Comas.
La campanya es durà a terme entre el 20 de novembre i el 17 de desembre, dia del colofó final amb la celebració de la 26a edició de la Marató de TV3. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

eBiblio

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. 
El servei l'ha promogut el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració del  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.
El servei està disponible a l’adreça http://catalunya.ebiblio.cat. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio disponible per iOS et Android.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les infantils i juvenils
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Butlletí de novetats
Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.
Consulta el nostre butlletí.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
culturamataro.cat/ca/lletres-i-biblioteques/xarxa-de-biblioteques
Canvis en la subscripció
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletinsd’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu comptedel Catàleg Aladí.
Xarxa de Biblioteques
Municipals
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat