dissabte, 25 de novembre del 2017

Noves estrenes de cinema en català :: Tocs 117

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Novembre 2017 #117
:: 'Paddington 2' i 'El bosc de Haquivaqui' s'estrenen divendres en català
La comèdia familiar Paddington 2 i el musical d'animació El bosc de Haquivaqui s'estrenen divendres 24 de novembre doblades en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.
Paddington 2
Aquest film és la seqüela de Paddington, basat en el personatge creat per Michael Bond, i continua les aventures del carismàtic osset peruà obsessionat per les coses britàniques. El film, igual que el primer de la sèrie, també està dirigit per Paul King i distribuït per Warner Bross.
L'os Paddington viu amb la família Brown i és un membre popular de la comunitat de Windsor Gardens. La seva tieta fa 100 anys i tot es complica quan li ha de fer un regal.
Tràiler

El bosc de Haquivaqui
És un film d'animació noruec dirigit per Rasmus A. Sivertsen. Es basa en un llibre que adapta un exitós serial radiofònic infantil estrenat a Noruega a mitjans del segle XX. El film, distribuït per Pack Màgic, va ser una de les pel·lícules més vistes de l'any 2016 a Noruega amb més de 425.000 espectadors.
La versió doblada en català ha tingut la participació del grup lleidatà Pastorets Rock, que ha posat veu a diàlegs i cançons.
Haquivaqui és un bosc fantàstic, però els animals petits han de vigilar que els grossos no se'ls mengin. Per això el ratolí Morten fa unes noves normes de convivència que prohibeixen menjar animals. El problema és que la guineu Marvin sempre té gana.
Tràiler

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català
@cat_cine
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya