dimecres, 8 de novembre del 2017

La tarda més negra del Mataró Feimat

En un partit per oblidar, els mataronins cauen a Cerdanyola incapaços d’arribar als 50 punts

Hi ha partits que es solen conèixer amb l’expressió “no ha sortit res”, doncs bé, el del Mataró Feimat d’aquest cap de setmana és un d’aquests. Els de Charly Giralt van veure com la fortuna els era esquiva en totes les situacions per acabar perdent davant del Cerdanyola amb un molt mal balanç ofensiu per al conjunt mataroní.

El partit ja va començar malament, amb els grocs anotant tan sols 10 punts, tot i que, la seva defensa, tampoc permetia al Cerdanyola poder escapar al marcador. Al segon quart, semblava que els equips milloraven ofensivament, arribant-se al descans amb només 4 punts de diferència en el marcador, 32 a 28.

Però a la represa l’èxit ofensiu va tornar a caure, amb els dos equips quedant-se en tan sols 13 punts. Però quan encara semblava que el partit estava ben viu, els mataronins es van ensorrar a l’últim quart, certificant una segona part on només van poder anotar 19 punts, permetent als vallesans poder acabar imposant-se amb relativa facilitat.

Cerdanyola 62 – 47 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Solé (10), Guallar (2), Serratacó (11), Cabrera (9), Rodríguez (5), Ventura (2), Viñallonga, Ariño (7), Romero (1), Teixidó, Espiga i Tardio. 13 de 46 en tirs de 2, 3 de 16 en tirs de 3 i 12 de 22 en tirs lliures.
Parcials: 13-10, 19-18, 13-13 i 17-6.