dimecres, 1 de novembre del 2017

El Pardinyes Lleida s'endú la victòria del Mora

El primer i el tercer quart impossibiliten el triomf del Mataró Feimat

Els de Charly Giralt van sumar la seva segona derrota consecutiva després de caure davant del conjunt lleidatà al Palau Josep Mora, en el duel de la zona alta de la categoria.

El partit va començar amb el conjunt visitant molt més encertat i anul·lant l'atac mataroní, fruit d'això el resultat al final del primer quart era força clar per al Pardinyes, que dominava 11 a 24.

Al segon quart va reaccionar el conjunt groc, però la seva defensa no permetia recuperar tota la diferència que ja hi havia al marcador, així que, al descans, el parcial encara era clar per als lleidatans, 32 a 43.

Bàsquet Mataró Feimat - Lleida Pardinyes

A la represa, els mataronins van tornar a veure com el Pardinyes era superior en tots els aspectes, sentenciant gairebé l'enfrontament, doncs abans de començar l'últim període la diferència ja era de 21 punts.

Tot i això, els mataronins no es van rendir, intentant donar la sorpresa i remuntar l'enfrontament. Circumstància que es va demostrar impossible tot i que, com a mínim, van aconseguir ajustar més el marcador i millorar la seva imatge, intentant acabar amb aquesta petita ratxa negativa el proper cap de setmana.

Mataró Feimat 68 – 77 Pardinyes Lleida
Mataró Feimat: Solé (3), Guallar (5), Serratacó (14), Cabrera (14), Rodríguez, Ventura (5), Viñallonga, Ariño (13), Romero (1), Teixidó, Espiga (10) i Tardio. 13 de 29 en tirs de 2, 7 de 25 en tirs de 3 i 21 de 27 en tirs lliures.
Parcials: 11-24, 21-19, 11-21 i 25-13.