dimecres, 15 de novembre del 2017

El Mataró Feimat trenca la mala ratxa amb una victòria contra l’Olivar



El conjunt de Charly Giralt aconsegueixen la victòria gràcies a un últim quart espectacular que permet la remuntada

El Mataró Feimat volia acabar amb la mala ratxa que els havia portat a encaixar tres derrotes consecutives, però per la seva posada en escena semblava que la derrota estava molt més a prop de la victòria, amb un primer quart on van encaixar un contundent parcial de 7 a 22.

Al segon quart, amb determinació, els de Charly Giralt van reaccionar ofensivament, tot i que no trobaven la fórmula per aturar el joc ofensiu del seu rival. Així doncs, els aragonesos arribaven al descans vencent per 12 punts de diferència, 32 a 44.

A la represa, la reacció dels grocs seguia sense arribar i, a més a més, l’Olivar encara aconseguia augmentar les diferències, en un partit que semblava clarament encarat a una victòria visitant quan al final del tercer quart el marcador era de 50 a 66.

Però precisament quan el partit semblava més perdut, va arribar la reacció dels mataronins que, poc a poc, van anar retallar tot el dèficit en el marcador. Aconseguint, per primer cop, anular l’atac rival. Serratacó, Ariño i Cabrera bàsics en la remuntada, en un quart on els mataronins van anotar 32 punts i, en un final molt ajustat, vèncer al seu rival i tornar a sumar una nova victòria.

Bàsquet Mataró Feimat - Olivar Zaragoza
Mataró Feimat 82 – 79 Olivar
Mataró Feimat: Solé (6), Guallar (2), Serratacó (23), Cabrera (14), Rodríguez (2), Ventura (4), Ariño (20), Romero (9), Teixidó, Espiga i Tardio (2). 24 de 43 en tirs de 2, 7 de 22 en tirs de 3 i 13 de 14 en tirs lliures.
Parcials: 7-22, 25-22, 18-22 i 32-13.

Publicat per
Serratacó va tornar a ser clau. Foto: Daniel Ferrer