dimecres, 29 de novembre del 2017

El Gress Platges de Mataró no pot superar L’Hospitalet

Les mataronines disputen un partit molt igualat però en els petits detalls se’ls hi escapa la victòria

Les noies d’Adrià Castejón se la jugaven a la pista d’un dels 4 líders de la categoria, L’Hospitalet, i no van aconseguir la sorpresa, per ben poc, en un partit de gran nivell, jugat a la localitat barcelonina.
Les grogues van sortir millor i van dominar el primer quart, al que s’arribaria al final amb el marcador de 14 a 19.
Les visitants van reaccionar al segon quart, però sempre amb el partit molt igualat, i com a mostra, el 31 a 33 amb el que s’arribava al descans.
A la represa, les locals van jugar el seu millor bàsquet de l’enfrontament, tot i que tampoc aconseguien escapar-se al marcador, 3 punts per sobre en acabar el període.
Així doncs s’arribava a l’últim quart amb tot per decidir-se i on, novament, la igualtat entre els dos equips va ser la nota dominant. D’aquesta manera, els petits detalls que havien permès a les locals anar per davant al marcador, van ser els mateixos que van permetre que aguantessin la diferència de 3 punts també al final del partit aconseguint, així, la victòria.

L’Hospitalet 65 – 62 Gress Platges de Mataró
Gress Platges de Mataró: Gómez (3), Cuni (4), Balmes (2), Coll (5), Magriña (2), Del Moral (5), Harris (21), Washington (5), Milla (5) i Murat (10). 18 de 41 en tirs de 2, 5 de 29 en tirs de 3 i 11 de 13 en tirs lliures.
Parcials: 14-19, 17-14, 19-14 i 15-15.