dimarts, 7 de novembre del 2017

Concerts destacats de novembre a L’Auditori


DESTACATS NOVEMBRE 2017

RYOJI IKEDA
supercodex
(Sampler Sèries)

Dissabte 4 de novembre 
El compositor i artista visual Ryoji Ikeda explora a supercodex les relacions entre sons i imatges. Ikeda construeixsupercodex mutant conjunta i progressivament àudio i vídeo per crear una experiència audiovisual immersiva.
Preu: 10€ 

MARTIN FRÖST I ARMIDA QUARTETT
La fi dels temps
Mozart Clarinet Quintet
(Música de Cambra)

Dimecres 8 i dijous 9 de novembre
La presència del millor clarinetista de l’actualitat i de l'Armida Quartett, fan d'aquests dos concerts esdeveniments d’assistència obligada. 
Preu: 28€

E.T., L'EXTRATERRESTRE
Projecció i BSO en directe
(OBCinema)

Divendres 10, dissabte 11 i diumenge 12 de novembre 

Projecció de la pel·lícula en versió original i amb subtítols en català mentre l'OBC interpreta en directe la banda sonora original, guardonada amb l'Oscar.
Preu: de 10€ a 48€

MARCO MEZQUIDA
Els somnis de Ravel
(Jazz Sessions)

Dijous 16 de novembre 

Inaugurem les Jazz Sessions amb el versàtil pianista de jazz i compositor Marco Mezquida que ens proposa endinsar-nos en un viatge oníric per l'imaginari musical i personal de Ravel.
Preu: 18€

ANIVERSARI AMB RAVEL
Rosa Marbà, 80 anys
(Temporada OBC)

Divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 de novembre

Antoni Ros Marbà fa 80 anys i se’n compleixen 50 des que va ser nomenat director titular de l’OBC. Celebrem aquests aniversaris amb la seva música, la seva batuta i dos convidats de luxe: Josep Colom i Albert Guinovart.
Preu: de 10€ a 56€

HOMENATGE A FELLINI
(Temporada Banda Municipal de Barcelona)

Diumenge 19 de novembre
Johan de Meij, un dels noms més importants en l’àmbit internacional vinculat al món de la banda, ens visita com a compositor i director per oferir-nos la seva obra més teatral (dedicada al cinema de Fellini) i la més recent, inspirada en la Venècia clàssica. També ens visita el saxofonista Hans de Jong.
Preu: 16€

MARIA RODÉS
Eclíptica
(Sit Back)

Divendres 24 de novembre

Maria Rodés presenta el seu nou disc amb un espectacle que gira al voltant de Lluís Rodés –tiet besavi de la compositora, astrònom, meteoròleg i director de l’Observatori de l’Ebre– i recrea el transcurs d’una nit a través d’un repertori de cançons i passatges musicals inspirats en la seva vida i la seva obra.
Preu: 15€

EL DOBLE CONCERT DE
BRAHMS Amb Kazushi Ono
(Temporada OBC)

Divendres 24, dissabte 25 i diumenge 26 de novembre

Els germans Tomàs (Quartet Casals) presenten el Doble Concert de Brahms, una obra única en el repertori europeu que requereix una compenetració màxima entre els intèrprets, i Kazushi Ono ens porta l’espectacular Cinquena de Xostakóvitx.
Preu: de 10€ a 56€

MA, ME, MI, MOZART!
A partir de 2 anys
(Concerts Familiars)

Dissabte 25 i diumenge 25 de novembre

Les obres del compositor de Salzburg arranjades per als més petits. Un concert en què podran descobrir com sonen totes les famílies d’instruments.
Preu: 10€

VIVICA GENAUX & LES MUSICIENS DU LOUVRE
Händel vs Porpora
(Música Antiga)

Diumenge 26 de novembre

A través de la veu esplèndida de Vivica Genaux i Les Musiciens du Louvre copsarem la subtilesa expressiva de dos músics que van compartir el favor i la glòria del darrer Barroc.
Preu: de 10€ a 58€
Més informació i horaris al web de L'Auditori