dissabte, 4 de novembre del 2017

BUTLLETÍ EMMM - Nº23 Novembre 2017

nº 23, Novembre 2017
Ja tenim un nou curs en marxa! 

L'activitat de l'EMMM omple la ciutat de música. Petits i grans gaudim i aprenem en diversos formats i propostes.

Aquest mes de novembre posem en funcionament els nous horaris i punts d'atenció al públic(informació i secretaria) de l'Escola per tal de facilitar les gestions, consultes i tràmits que necessiteu realitzar.

També activem un canal de Telegram en el que, si ho desitgeu, podreu rebre informació de concerts, ofertes i descomptes, recordatoris,...

Bona tardor!

COMENCEMMM el CURS 17-18!Calendari EMMM Novembre 2017
  • Dimecres 1Festiu  (consulteu el calendari Escolar 2017-18)
     
  • Dissabte 18 de 9:45h a 13h, EnCANTA't  activitat interna amb els alumnes dels Cors de l'EMMM
     
  • Diumenge 26 a les 13h, CONCERT EMMM al Festival de Música Antiga a càrrec d'alumnes de flauta de bec, piano, violí i violoncel. Basílica de Santa María.


Nous Horaris de Secretaria
Tal com us vàrem explicar a les reunions d'usuaris del setembre, modifiquem els horaris i els punts d'atenció al públic de l'EMMM per tal d'apropar-nos més a l'activitat del centre, facilitant les gestions, consultes o tràmits que necessiteu realitzar.

La persona que us atendrà és la Loida Sanz, que s'ha incorporat a l'equip aquesta tardor.Nou Canal de TELEGRAM
Per tal de millorar la comunicació amb tots vosaltres, hem creat un Canal de TELEGRAM de l'EMMM. Si el seguiu, rebreu informacions d'interés com: ofertes o descomptes per a usuaris i famílies, informació de concerts i activitats, informacions de darrera horarecordatoris, etc..Per seguir-lo és necessari disposar de l'aplicació gratuita Telegram (servei de missatgeria similar al Whatsapp) i cliqueu AQUÍ o bé cercar el canal: https://t.me/EMMMAtaro

Es tracta d'un canal unidireccional: totes i tots els que en sigueu membres rebreu missatges de l'EMMM però no podreu escriure-hi.

Esperem que sigui del vostre ineterés!

Pots canviar el correu o donar-te de baixa.