dissabte, 4 de novembre del 2017

BUTLLETÍ EMMM - Nº23 Novembre 2017

nº 23, Novembre 2017
Ja tenim un nou curs en marxa! 

L'activitat de l'EMMM omple la ciutat de música. Petits i grans gaudim i aprenem en diversos formats i propostes.

Aquest mes de novembre posem en funcionament els nous horaris i punts d'atenció al públic(informació i secretaria) de l'Escola per tal de facilitar les gestions, consultes i tràmits que necessiteu realitzar.

També activem un canal de Telegram en el que, si ho desitgeu, podreu rebre informació de concerts, ofertes i descomptes, recordatoris,...

Bona tardor!

COMENCEMMM el CURS 17-18!



Calendari EMMM Novembre 2017
  • Dimecres 1Festiu  (consulteu el calendari Escolar 2017-18)
     
  • Dissabte 18 de 9:45h a 13h, EnCANTA't  activitat interna amb els alumnes dels Cors de l'EMMM
     
  • Diumenge 26 a les 13h, CONCERT EMMM al Festival de Música Antiga a càrrec d'alumnes de flauta de bec, piano, violí i violoncel. Basílica de Santa María.


Nous Horaris de Secretaria
Tal com us vàrem explicar a les reunions d'usuaris del setembre, modifiquem els horaris i els punts d'atenció al públic de l'EMMM per tal d'apropar-nos més a l'activitat del centre, facilitant les gestions, consultes o tràmits que necessiteu realitzar.

La persona que us atendrà és la Loida Sanz, que s'ha incorporat a l'equip aquesta tardor.



Nou Canal de TELEGRAM
Per tal de millorar la comunicació amb tots vosaltres, hem creat un Canal de TELEGRAM de l'EMMM. Si el seguiu, rebreu informacions d'interés com: ofertes o descomptes per a usuaris i famílies, informació de concerts i activitats, informacions de darrera horarecordatoris, etc..



Per seguir-lo és necessari disposar de l'aplicació gratuita Telegram (servei de missatgeria similar al Whatsapp) i cliqueu AQUÍ o bé cercar el canal: https://t.me/EMMMAtaro

Es tracta d'un canal unidireccional: totes i tots els que en sigueu membres rebreu missatges de l'EMMM però no podreu escriure-hi.

Esperem que sigui del vostre ineterés!

Pots canviar el correu o donar-te de baixa.