diumenge, 12 de novembre del 2017

Banda Simfònica, Orquestra Clàssica, Cors de cambra i de Veus blanques, Mariella Devia, ...!

Torna el cicle Liceu Jove! La programació que et porta tot el talent dels estudiants del Conservatori arriba amb nous programes a càrrec de formacions com la Banda Simfònica, l’Orquestra Clàssica o l’Orquestra de Guitarres... Vols descobrir el món vibrant de les grans formacions d’instruments de vent amb obres de compositors actuals, grans clàssics del simfonisme pedagògic com la Guia d’orquestra per a joves de Britten o un grup de guitarres amb un programa integral de Bach? El proper 23 de novembre segur que hi haurà una proposta del teu gust!

ENTRADA GRATUÏTA - REGISTRE PREVI

23 / NOVEMBRE

Tot el Liceu Jove

Compartir    

Mireia Barrera i Daniel Mestre, dos dels grans directors del nostre país, es posen al capdavant del Cor de Cambra i el Cor de Veus Blanques del Conservatori del Liceu en un concert on podràs gaudir de tota la puresa musical i espiritual del repertori coral a través d’obres sacres de Bruckner, Grieg o Rheinberger, dos Lieder corals, i també descobrir un autor menys conegut com Bárdos.

ENTRADA GRATUÏTA - REGISTRE PREVI

24  / NOVEMBRE

Cor de Cambra i de Veus blanques

Compartir    

Després de la seva lliçó magistral en la passada edició del cicle Liceu Cambra, rebem al Conservatori del Liceu el retorn d'un dels grans exponents de la sinceritat expressiva del bel canto! La soprano Mariella Devia oferirà una masterclass als alumnes de cant on podrem tornar a gaudir dels consells d’aquesta hereva il·lustre d’una tradició que ha reivindicat al llarg de la seva carrera amb la bellesa de la seva veu sòbria i intel·ligent.
Entrada: 10€

23 / NOVEMBRE

Masterclass amb Mariella Devia

Compartir    

El cicle Liceu Jazz continua ple de cites imprescindibles per a tots els amants del gènere que vulguin acostar-se a les grans figures internacionals que admiren i aprendre dels seus consells. Des de la frescor i llibertat de la vocalista Cyrille Aimée a un grup clau en l’eclosió de les carreres més celebrades del segle XXI com és Human Feel; del retorn dels The Bad Plus i la seva connexió única amb els alumnes del Conservatori a un veritable creador del baix elèctric en el món del flamenc com és Carles Benavent, o una conferència de Will Friedwald que us descobrirà els enregistraments menys coneguts d’Ella Fitzgerald.

 NOVEMBRE

Tot el Liceu Jazz

Compartir    

Després dels concerts del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona la música continua al Cafè del Conservatori! Cada dijous hi pots escoltar el millor jazz en un ambient únic, amb grups d’alumnes liderats per professors com el contrabaixista Dee Jay Foster, la col·laboració mensual de la Liceu Big Band i, aquest mes, la participació especial dels alumnes del Siena Exchange Program, que ens duran tot el talent jazzístic de la prestigiosa Siena Jazz University.

NOVEMBRE

Totes les Liceu Jam Sessions

Compartir    

NOTÍCIES

Des del mes passat, el Conservatori del Liceu és, juntament amb 22 entitats més, membre del Consell d’Entitats de l’Acadèmia Catalana de la Música, constituït recentment.

El clarinetista Harri Mäki i el fagotista Jussi Särkkä, professors de la prestigiosa Sibelius Academy de Hèlsinki, realitzaran masterclasses al Conservatori del Liceu.
La soprano peruana Ximena Agurto, que realitzà els seus estudis al Conservatori del Liceu gràcies a una beca de la Fundación Carolina – Abertis, és entrevistada pel diari Gestión.
El Conservatori del Liceu acollirà la 16a edició del cicle Les Quatre Estacions del Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya, amb quatre concerts que ens duran des de Britten fins a J. B. Vanhal, el Romanticisme alemany i Rossini.

ÚLTIMS VÍDEOS 

La seva masterclass al Conservatori del Liceu no va decebre, una lliçó de creativitat inesgotable amb el triangle musical que formen Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats. Escolta els consells de M·A·P al cicle Liceu Jazz!
Un resum dels consells que ens va oferir aquest pianista "d'ànima desbordant i imaginació sense límits" en la seva masterclass al Conservatori del Liceu. La sensibilitat exquisida d'Aaron Goldberg al cicle Liceu Jazz!
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN