diumenge, 5 de novembre del 2017

Agenda d'activitats del mes de novembre



ACTIVITATS DESTACADES DE NOVEMBRE
Per a adults

Dia internacional contra la violència vers les dones
Artistes per la igualtat: amb l'art diem no a la violència. Exposició de vint-i-una obres, de tècniques i disciplines diverses, que tenen un lligam en comú: dir no a la violència. Del 13 al 25 de novembre a la biblioteca Antoni Comas.
Seqüeles de l'amor romàntic: el mite del final feliç. Xerrada amb motiu de la inauguració de l'exposició. Dijous 16 de novembre a les 7 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

20è Aniversari de la Biblioteca Pompeu Fabra

La biblioteca Pompeu Fabra amb motiu del seu aniversari edita un nou punt de llibre i organitza diverses activitats:
TresCant a càrrec d'Amadeu Andrés, Isidre Caro i Jaume Elias. Dijous 9 de novembre a 2/4 de 9 del vespre. Polifonia i cançó tradicional dels Països Catalans. Concert-espectacle de cançons del repertori tradicional i popular dels Països Catalans de diversos gèneres: jotes, havaneres, romanços, etc.
Mostra de punts de llibre. Del 20 al 26 de novembre. Exposició dels punts de llibre de les Biblioteques de Mataró.
11è Mercat d'intercanvi de punts de llibre. Dissabte 25 de novembre d'11 a 1 del matí. Espai per a l'intercanvi de punts de llibre.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

El Club del llibre

Trobada amb Sílvia Soler. 20è Aniversari de la biblioteca Pompeu Fabra. Dijous 23 de novembre a les 7 de la tarda al Teatre Monumental.
Cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diverses editorials. Enguany l'autora convidada és Sílvia Soler.
Acte conduït pel periodista Pep Andreu.
Gratuït amb invitació. Recollida d'entrades del 6 al 20 de novembre a la Direcció de Cultura, Biblioteca Pompeu Fabra i Biblioteca Antoni Comas.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Per a infants

Laboratori científic. Circuït científic: amunt i avall pel món a càrrec de LAC. Dissabte 18 de novembre a les 11 del matí a la biblioteca Antoni Comas. Activitat amb motiu de la Setmana de la Ciència. Un taller d'experimentació on descobrirem les incidències que té el turisme sobre el medi. el paisatge i la biodiversitat. Places limitades amb inscripció prèvia.

Cinema en català. El viatge d'Arlo. Dissabte 25 de novembre a les 11 del matí a la biblioteca Pompeu Fabra. Un viatge al món dels dinosaures dins la programació de CINC. Entrada gratuïta amb aforament limitat.

La porta màgica. Dimarts 28 de novembre a les 5 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas. Inici de la nova tertúlia juvenil mensual sobre La Fina Ensurts, de Joan Bustos. 
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

BiblioLab

BiblioLabs és el nou model de biblioteca que proposa la Diputació de Barcelona per a la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) amb la finalitat de provocar la transformació que han de viure les biblioteques per adaptar-se a la societat actual. 
Durant el mes de novembre i amb motiu de la Setmana de la Ciència, la biblioteca Pompeu Fabra programarà 3 biblioLabs que abracen l’eix científic:
  • Espurnes. Divendres 10 a les 6 de la tarda.
  • Tallers d'audiovisuals i narratives. Dissabte 18 a les 11 del matí.
  • Camufla't. Dijous 23 a les 6 de la tarda.
L’objectiu és convertir la biblioteca en un lloc de trobada, creativitat i experimentació. La tecnologia, la interacció amb els usuaris i la participació ciutadana són la base d’aquests projecte on Mataró participa activament.
Els infants han d'anar acompanyats d'un adult. Places limitades amb inscripció prèvia.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Recollida de material escolar
Les biblioteques del Maresme inicien una campanya de recollida de material escolar que es durà a terme fins al 16 de novembre.
Podeu portar el material a la biblioteca Pompeu Fabra
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

IV Concurs de microrelats

La biblioteca Antoni Comas posa en marxa el IV concurs de microrelats, una proposta de creació literària que pretén fomentar els valors, els espais, els serveis i les activitats que tenen lloc en aquest equipament.
Els participants poden presentar les seves propostes des d’avui i fins al dia 17 de novembre. Podeu consultar les bases aquí.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les infantils i juvenils
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Butlletí de novetats
Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.
Consulta el nostre butlletí.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
culturamataro.cat/ca/lletres-i-biblioteques/xarxa-de-biblioteques
Canvis en la subscripció
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletinsd’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu comptedel Catàleg Aladí.
Xarxa de Biblioteques
Municipals
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat