dijous, 2 de novembre del 2017

Adéu a la ratxa com a locals

Un Mataró Feimat erràtic paga la impresició a un alt preu; la primera derrota com a local d'aquest 2017. Els unionsites cauen per 68 a 77 contra el Pardinyes que va ser superior en tot moment. En especial al primer i al tercer quart, amb parcials d'11 a 24 i d'11 a 21. Els lleidetans van començar encertats des de bon començament i els mataronins els van haver de perseguir al marcador.
Tot i així van perdre massa pilotes per poder rendibilitzar el seu joc, que no es van trobar realment en cap moment. Errors dels que Charly Giralt, entrenador mataroní, espera que es resolguin.

Cabrera va ser el millor amb 29 de valoració, fruit de 13 rebots i 14 punts, els mateixos que Santi Serratacó. Tot i les estadístiques personals, els mataronins es queden sense l'imbatibilitat anual com a local, fet que es buscava. No va ser el partit esperat però sí el retorn, al Palau, d'Albert Viñallonga, 7 mesos més tard de la seva lesió. Dos minuts de joc que s'acumulen als dos que va tenir a Valls. Els unionistes acumulen dues derrotes consecutives, que l'han portat de ser primer a ser cinquè.