dilluns, 30 d’octubre del 2017

Newsletter - 1a quinzena novembre

La Liceu Big Band participa un any més en el cicle Carta Blanca del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona! Viu tota l’energia de la formació que dirigeix Sergi Vergés amb un concert que promet altes dosis de ritme i un viatge a través de set dècades de música per a Big Band.

2 / NOVEMBRE

Concert Liceu Big Band

Compartir    

El reconegut Cor Vivaldi visita el Conservatori del Liceu en un dels quatre concerts que ens oferiran enguany al centre, un homenatge a Benjamin Britten amb la petita òpera The Golden Vanity, una joia de la seva producció, juntament amb altres obres del compositor anglès.

4  / NOVEMBRE

COR VIVALDI: BRITTEN'S FOREVER

Compartir    

En les dues propers Jams, gaudeix d’un ambient únic amb grups d’alumnes liderats pel pianista i Cap del Departament de Jazz i Música Moderna Roger Mas i la cantant Magalí Sare, guanyadora del Premi Extraordinari del Conservatori el curs passat.

NOVEMBRE

JAM SESSIONS

Compartir    

Descobreix el llenguatge d’aquest saxofonista que aglutina tradició i innovació en la seva masterclass i concert al cicle Liceu Jazz! Miguel Zenón arriba a Barcelona amb el seu nou àlbum sota el braç, Típico, una veritable celebració (nominada als Grammy) de l’essència sonora del seu quartet de llarga trajectòria i que no ha perdut gens de frescor.

6 / NOVEMBRE

Masterclass amb Miguel Zenón

Compartir    

6 / NOVEMBRE

Concert amb Miguel Zenón

Compartir    

Els professors del Conservatori del Liceu també participen al Liceu Jazz! El cicle Carta Blanca del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona us porta una proposta excepcional amb altes dosis de sensibilitat, intimitat i subtileses: l’Slow Quartet de David Mengual s’alia amb la vocalista Carme Canela i ens mostren el seu nou treball: Extraña alegria de vivir.

7 / NOVEMBRE

Concert amb David Mengual Slow Quartet amb Carme Canela

Compartir    

Obrim nous horitzons estètics amb la visita al Conservatori del Liceu de Niño Josele, un dels nostres tocaores més reconeguts. La seva inquietud l’ha dut des de ser acompanyant de referència de mestres com Enrique Morente o Duquende a investigar les avantguardes musicals o establir aliances amb grans figures del pop i la cançó d’autor.

8 / NOVEMBRE

Masterclass amb Niño Josele

Compartir    

8 / NOVEMBRE

Concert amb Niño Josele

Compartir    

Pot un cantaor fer-se un lloc entre els saxofonistes de jazz emergents més reconeguts? Deixeu-vos contagiar per l’energia desbordant d’Antonio Lizana, de qui han dit que és capaç de “fer del port de Cadis un barri de Nova York il·luminat per la llum del Mediterrani”. Descobriu el seu mestissatge musical al cicle Liceu Jazz.

10 / NOVEMBRE

Masterclass amb Antonio Lizana

Compartir    

10 / NOVEMBRE

Concert amb Antonio Lizana

Compartir    

Un any més, continua la col·laboració institucional entre el Conservatori del Liceu i el Museu Picasso de Barcelona! Aquest novembre, i de la mà de les alumnes de Màster del centre Carolina Santiago i Elisabeth Vera, celebrarem el centenari de l’estrena de Parade, d’Erik Satie, el ballet revolucionari que significà la primera i única col·laboració entre el pintor malagueny i el compositor francès.

10 / NOVEMBRE

100 anys de l'estrena de PARADEd'Erik Satie

Compartir    

Durant un temps, fou la jove promesa del piano que acompanyava Avishai Cohen, avui és una figura consolidada de l’escena novaiorquesa amb una carrera consolidada sobretot gràcies al trio que lidera amb Jorge Roeder i Ziv Ravitz i amb música que han descrit com “intensa, cinemàtica i sovint meditativa”. Coneix-lo de prop al Conservatori del Liceu dins del cicle Liceu Jazz!

11 / NOVEMBRE

Masterclass amb Shai Maestro 

Compartir    

11 / NOVEMBRE

Concert amb Shai Maestro

Compartir    

Els amants de la guitarra, instrument de gran tradició al Conservatori del Liceu, estan d’enhorabona amb la visita d’un dels seus grans intèrprets i figura indiscutible del món del flamenc que fou acompanyant inseparable de Camarón de la Isla. Veniu a la seva masterclass dins del cicle Liceu Jazz, on podreu escoltar els consells d’aquest músic que ha expandit les fronteres del flamenc cap a la clàssica i el jazz.

13 / NOVEMBRE

Masterclass amb Tomatito

Compartir    

Després d’enlluernar-nos l’any passat al costat de l’Orquestra Jazz de Matosinhos, el pianista Fred Hersch, considerat unànimement un dels compositors i bandleaders més innovadors del jazz contemporani, torna al Conservatori del Liceu amb el seu trio. Gaudiu de tota la puresa del seu so, rigor tècnic i vitalitat expressiva en la seva masterclass i concert.

14 / NOVEMBRE

Masterclass amb Fred Hersch

Compartir    

14 / NOVEMBRE

Concert amb Fred Hersch Trio

Compartir    

NOTÍCIES

El programa Els Concerts de Catalunya Música va reemetre el concert realitzat pel prestigiós Quartet Casals a l’Auditori del Conservatori del Liceu el passat mes de març en el marc del cicle Liceu Cambra 2017.
Els alumnes del Conservatori del Liceu seran els grans protagonistes de la VI Temporada de Sopars Lírics de l’emblemàtic restaurant barceloní 7 Portes.
Els alumnes del Conservatori del Liceu han participat en la producció El Jove Barber de Sevilla, realitzada al Gran Teatre del Liceu en el marc del seu cicle de concerts familiars i en virtut del conveni entre ambdues institucions.

ÚLTIMS VÍDEOS 

Logan Richardson ens va oferir una lliçó de saviesa jazzística per part d'aquest músic que ha crescut al costat dels noms més importants de la història del gènere i que ens va presentar el seu debut amb Blue Note Shift.
Magnètic, visionari, prudent... és difícil definir qui ha estat qualificat com “l’esperit més lliure de la trompeta després de Miles Davis”, escolta els consells d’Ambrose Akinmusire en la seva visita al Conservatori del Liceu.
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN