dilluns, 9 d’octubre del 2017

El femení ensopega a casa Platges de Mataró 55, Mataró Parc Dori Dori Boet 58.Un Boet ple d’ex-jugadores de la UEM deixa en evidència a l’equip de l’Adrià Castejón, que no han sabut com aturar a la jugadora referent de les taronges, la Judy Jons, que amb 21 punts, 12 rebots i 30 de valoració, ha sumat més que les tres americanes juntes de les grogues.
Partit molt igualat que s’ha resolt en els darrers minuts, on la Judy Jons ha resultat determinant per desequilibrar el partit al seu favor.
Felicitar als dos equips pel espectacle de bon bàsquet que ens han ofert al nombrós públic assistent i en especial al Jordi Vizcaíno en el seu retorn al Palau i al seu equip per la treballada victòria, així com felicitar-nos també pel bon clima i esportivitat que s’ha viscut al llarg de tot el partit, on la competitivitat no estar renyida amb l’esportivitat.

Molts Ànims a les nostres jugadores i encoratjar-les a seguir en el treball del dia a dia, per revertir els resultats negatius que darrerament venen patint al Palau.