dijous, 12 d’octubre del 2017

Culturapopular.mes #13. Octubre 2017.

Culturapopular.mes
Actualitat sobre cultura popular i associacionisme cultural
Departament de Cultura
Octubre 2017 #13
Celebrem el nostre primer aniversari!
El 5 d'octubre de l'any passat publicàvem el primer número de Culturapopular.mes. Estem contents de poder-ho celebrar amb tots els qui ens llegiu. Actualment el butlletí té més de 1600 subscriptors. Us convidem a compartir-lo per ajudar-nos a arribar a totes les persones que hi puguin estar interessades però que encara no ens coneixen. Gràcies a tothom!
Llegiu-ne més


Cultsurfing. Projectes culturals singulars
El programa té l'objectiu de catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars organitzats i/o produïts en el territori de parla catalana. 25 i 26 d'octubre a l'espai Fabra i Coats.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Presentació de nous llibres
El Departament de Cultura presenta els llibres "Diàspores i rituals. El cicle festiu dels musulmans a Catalunya" (coordinat per J. Morera) i "Bateig sense aigua. Accions i celebracions civils a Catalunya" (Rosa Canela).
Llegiu-ne més

shadow bottom

Blog i Twitter del Fòrum d'Educació i Cultura Popular
El Fòrum disposa de noves eines per facilitar la participació en les sessions que es celebraran a Barcelona el mes de gener de 2018.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Noves publicacions musicals
Aquest mes es presenten dues noves publicacions de caire musical: "Mètode bàsic per a l'estudi de la tenora" i "Jotes i cançons de les Terres de l'Ebre: Música i bandes". Consulteu les dates.
Llegiu-ne més

shadow bottom

Manifest del Consell de l'Associacionisme Cultural
El màxim òrgan consultiu del Departament de Cultura en relació amb la cultura popular, la dinamització sociocultural i l'associacionisme cultural, redactà un manifest en defensa dels drets civils dels catalans i de la celebració del referèndum de l'1 d'octubre.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Canvi de denominació de la Direcció General
El 19 de setembre, amb el Decret de reestructuració del Departament de Cultura, la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals passà a denominar-se Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural.
Llegiu-ne més

shadow bottom

20a Fira Mediterrània de Manresa
El diumenge passat es va cloure la 20a edició de la Fira amb l'espectacle "Mar de foc". Tant si hi vau poder assitir com si no, no deixeu de visitar el seu web per saber tot el que hi va succeïr!
Llegiu-ne més
shadow bottom

Directe a

Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte
ISSN: 2462-6694 | Dipòsit legal: B 21404-2016
Generalitat de Catalunya