dimecres, 27 de setembre del 2017

Victòria a domicili del Mataró Feimat per començar la lliga

Els mataronins van ser molt superiors a l'Igualada durant tot el partit

Els de Charly Giralt comencen EBA amb bon peu. Foto: Arxiu.

El Mataró Feimat s'estrenava a la pista de l'Igualada el dissabte a les 17:45, en la segona temporada a lliga EBA des de l'ascens del 2016, i van oferir una grandíssima imatge, amb tot el pes de l'experiència guanyada la temporada anterior, considerant que només comptava amb un incorporació respecte de la plantilla de la temporada passada.

El partit va començar força igualat, amb les defenses imposant-se als atacs, tot i que al final del període el conjunt de Charly Giralt començava a dominar el marcador, 13 a 17.

Al segon quart, el conjunt groc va passar per sobre l'igualadí. Amb un fenomenal atac i encert, els mataronins van començar a escapar-se i trencar al partit ja al descans, amb una diferència de 19 punts, 29 a 48.

La relaxació de l'últim quart evita el liderat
A la represa, va tornar a ser el torn de les defenses per sobre els atacs, tot i que els visitants seguien mostrant-se superior, tant és així que, al final de període ja dominaven per 24 punts.

A l'últim quart, la relaxació del conjunt maresmenc va permetre als visitants maquillar una mica el marcador i que la diferència final, de 13 punts, evités poder assaltar el liderat ja de bon principi.

CB Igualada 63 – 76 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Diallo (2), Solé (6), Guallar (9), Serratacó (15), Cabrera (2), Rodríguez (6), Ventura (6), Ariño (7), Romero (18), Espiga (5) i Tardio (-). 20 de 31 en tirs 2, 3 de 21 en tirs de 3 i 27 de 31 en tirs lliures.
Parcials: 13-17, 16-31, 9-14 i 25-14.