dimecres, 13 de setembre del 2017

L'infantil A masculí campió del Torneig de Les Franqueses.



Es tractava d'un Torneig de preparació de la Temporada on el format de les parte era diferent: amb molts partits i molt curts (4 periodes de 7 min a rellotge corregut), per la qual cosa l'objectiu era que, sense deixar de mirar el marcador, juguessim i equilibresim esforços de la pretemporada. Excepte el FC. Barcelona, participaven gairebé la majoria d'equips de referència de nivell A.
En el nostre grup ens vam enfrontar des de les 9 del matí amb CB. Sant Josep de Badalona, UE. Gaudí, UE. Horta i CB Can Parellada de Terrassa. Al llarg del matí es van jugar els 4 partits, amb resultats molt favorables al nostre equip. Per la tarda ens esperaven les semis contra Masculi Maresme, el qual es va superar amb contundència, després d'un sensacional partit dels nostres jugadors. Només calia esperar al finalista, que s'ho jugaven Joventut de Badalona i CEB Marc Gasol de Girona.
La final, amb el mateix format però amb pista sencera (els atres partits es van fer en pista petita), ens enfrontàvem al Joventut. Un autèntic equipàs. Però l'actitud, activitat i encert dels nostres jugadors va fer que en tot moment estiguèssim per davant en el marcador. Va ser una gran treball de conjunt, ajudant en defensa i especialment en el rebot, on els enormes jugadors verdinegres podien dominar, però no els vam deixar. Un molt bon partit i una posada en escena molt il·lusionant de cara a la temporada que encara ha de començar.
Cal mencionar el trofeu MVP al millor jugador del Torneig, per Aaron Zuñiga, que va estar molt bé al llarg de tot el dia. Felicitats!!

Ara toca continuar la preparació de cara a la primera Fase que començarà en 2 setmanes.