dissabte, 2 de setembre del 2017

E-CULTURA nr.29: Altaveu17, tardor Arts escèniques, art, jazz i ceràmica

img-1-left.jpgimg-1-right.jpg
img-3.jpglogo.jpgimg-4.jpg
img-2-left.jpgimg-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
1 setembre 2017
facebook-1.gifyoutube-1.gif
noticia1aa.jpg
Un Altaveu’17 amb complicitat ciutadana
Fa unes setmanes us comentàvem les novetats d’aquesta edició de l’Altaveu  també la nova direcció artística encapçalada per Jordi Turtós. Ara però, a poques setmanes de la 29 edició del Festival i enllestit el nou programa, caldria destacar algunes de les seccions del Festival que estan coordinades amb la complicitat ciutadana:
Regira. Un espectacle multidisciplinar amb la música com a fil conductor, que va sorgir amb la col.laboració de més de 50 músics, escriptors i diferents creadors audiovisuals de la ciutat, una tasca que han anat realitzant al llarg dels mesos y que ara com a creació col.lectiva deixarà emprenta dalt l’escenari durant el Festival. Coordina La Cápsula del Tiempo i la cita serà el 8 de setembre (20.30h.) a la Pl. Ajuntament (...).
Més info...
noticia2aa.jpg
Quatre cites imprescindibles de la programació d’Arts Escèniques d’aquesta tardor
Comença una nova temporada d’Arts Escèniques a Sant Boi, caracteritzada per una doble programació dirigida als adults i una altra orientada al públic familiar i descentralitzada per diferents equipaments de la ciutat. I les dues arriben carregades d’interessants propostes, amb continguts molt variats, de molta personalitat i adequades per a tot tipus d’espectador, és per això que estem convençuts que cadascú trobareu allò que us pot interessar més, perquè hi ha de tot i en horaris diferents. Una proposta amb un total de 17 espectacles que us faran riure, plorar i pensar d’aquí a Nadal. I per a que no us perdeu, aquí van alguns dels imperdibles de la Temporada:

Més info...
noticia3aa.jpg
Un LAC que estrena itinerari per diferents espais de la ciutat
El Laboratori d’Art Comunitari és el fruit d'una feina que ha aplegat durant mesos els esforços de molts col·lectius: alumnes de primària i secundària, persones amb altres capacitats, grups d’experimentació creativa, persones dels hospitals de salut mental i gent gran, entre altres. Alguns artistes de Sant Boi i de l'entorn han mediat amb les persones que col.laboren per treballar plegats propostes artístiques que per mitjà de l'art estrictament participatiu, s'hagi establert un procés d'enriquiment personal i comú per a totes les parts. La nostra ciutat passa per un moment excel·lent pel que fa a la creació, i des del Centre volem impulsar encara més la creativitat, la difusió de projectes artístics contemporanis i la visibilitat de nous artistes emergents i consolidats.
Més info...
noticia4aa.jpg
Un ‘Sant Boi Jazz Club’ a Cal Ninyo tot l’any
Ja fa més d’un any que Cal Ninyo es converteix un cop al mes en un club de jazz gràcies a la complicitat entre Cal Ninyo i Toni Solà, reconegut músic jazzístic, santboià i cap bicèfal de la Mostra de Jazz de Sant Boi. Com demostra la seva passió per aquest gènere, van pensar d’establir una programació estable tot l’any. Dit i fet, i després de les vacances, reprenen.

Serà el proper divendres 29 de setembre i presentaran Rocío Angué & her Hot Jazz Trio, o és a dir la veu de Rocío Anguè, la guitarra d’en Dave Mitchell i el contrabaix de Pere Loewe (...).

Més info...
noticia5aa.jpg
Introducció de la ceràmica en els Tallers d'Arts Plàstiques
Fa poc temps comentàvem que en aquest curs el taller d’arts plàstiques tenia la intenció d'incorporar un taller de ceràmica, i és que treballar la tridimensionalitat és un dels recursos creatius que millor funciona al nostre cervell per a expressar emocions, idees i conceptes abstractes, diuen que és una de les millors maneres de "construir"instintivament.

Per aquesta tasca, s'incorpora a l'equip del Taller la ceramista Zita Rodrigues, col.laboradora habitual del LAC que treballa amb una interessant proposta que anomena "Expresiones" des dels valors, el medi ambient i l' expressió plàstica i on els alumnes podran descobrir les manifestacions més amagades que el tacte i l'instint ens revel.la, experimentant amb les diferents tècniques d'elaboració de la ceràmica i la seva decoració.

Més info...
logoculturati.gifDepartament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gifyoutube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat