dimecres, 6 de setembre del 2017

Convocada la VI Beca Joan Veny :: Tocs 108

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Setembre 2017 #108
:: Convocada la VI Beca Joan Veny
L'Institut Ramon Muntaner. Fundació Privada dels Centres d'Estudis de Parla Catalana, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, convoca la VI Beca Joan Veny. La principal novetat d'aquesta edició és la incorporació del filòleg Joan Veny al jurat d'aquests beca, convocada per homenatjar un dels diàlectòlegs més rellevants dels Països Catalans.
La Beca Joan Veny, dotada amb 6.000 €, es concedeix a un projecte que estudiï qualsevol aspecte vinculat amb la variació lingüística del català i que sigui dut a terme per un investigador o investigadors del món dels centres d'estudis.
El jurat valorarà l'interès científic i el grau d'interès general i innovador de la proposta, la metodologia de treball, l'historial científic dels sol·licitants i la participació de centres d'estudis. En igualtat de condicions, es valoraran preferentment treballs que s'orientin vers la intersecció entre variació i estandardització arreu dels territoris de parla catalana.
Tothom que vulgui concórrer a la VI Beca Joan Veny té temps fins al 20 d'octubre de 2017 per presentar la documentació.
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya