dimarts, 26 de setembre del 2017

Celebrem el Dia Europeu de les Llengües :: Tocs 110

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Setembre 2017 #110
:: Celebrem el Dia Europeu de les Llengües
El 26 de setembre se celebra Dia Europeu de les Llengües i la Direcció General de Política Lingüística se suma a l'International Social Media Day for Small Languages amb l'objectiu de mostrar que el català és una de les llengües mitjanes d'Europa i que té una presència destacada a les xarxes socials. Per fer-ho, la Direccio General proposa que, al llarg d'aquest dia, les persones que intervinguin en llengua catalana a les xarxes socials utilitzin en algunes de les seves piulades o actualitzacions la doble etiqueta #EDL2017 #EDLcatalà.
A més, i per visibilitzar també la presència a les xarxes socials de la llengua occitana i de la llengua de signes catalana, la Direcció General de Política Lingüística proposa utilitzar les etiquetes #EDL2017occitan i #EDLLSC respectivament, a més de #EDL2017.
L'International Social Media Day for Small Languages és una iniciativa de Afûk Fryslân, l'oficina per al foment del frisó als Països Baixos, que proposa animar els parlants de llengües minoritàries o minoritzades perquè les utilitzin a les xarxes socials durant el Dia Europeu de les Llengües. Aquest any hi participen llengües com el gal·lès, eusquera, gaèlic escocès i gaèlic irlandès, gallec, còrnic, frisó, friülà, etc.
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya