dimecres, 19 de juliol del 2017

S’obren les bases per a participar al segon Concurs de MicroteatreLa Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases de participació al segon concurs Microteatre Mataró que es durà a terme els propers 18 i 19 de novembre a espais emblemàtics de la ciutat.

Les bases que regulen el concurs estableixen que s’hi poden presentar persones majors de 16 anys de forma individual o col·lectiva. La data màxima de lliurament de les propostes és el 28 de setembre i s’haurà d’efectuar a la seu de la Direcció de Cultura de Mataró (c. de Sant Josep, 9).

El jurat que seleccionarà les obres a representar estarà format per tres persones de relleu en l’àmbit de les arts escèniques. Les obres participants, horaris i espais es faran públiques el pròxim 19 d’octubre.

S’atorgaran 3 premis de votació popular entre totes les obres representades. El primer premi de 300 euros, el segon premi de 200 euros i el tercer premi de 100 euros.

El públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles i podrà votar la qualitat dels espectacles, tot decidint amb els seus vots els premis a través de les butlletes de participació que podran dipositar en unes capses que trobaran a cada espai d’actuació.

A la passada edició s’hi van presentar prop d’una vintena de propostes, de les quals 17 van participar al concurs. Les guanyadores del primer, segon i tercer premi van ser  “Encaixes” de Maria Codony, “Valents, imprudents i covards” d’Enric Lucena i “Germans” d’Anna Piqué, respectivament.

Podeu consultar les bases completes a l'enllaç adjunt 

publicat per