dimarts, 11 de juliol del 2017

Retrat àcid i irònic del món empresarial modern



Sala Cabanyes porta a escena el 'Demà coneixeràs en Klein' de Toni Cabré, darrera proposta de l'any

Una executiva d’una empresa de neteja torna a la feina després d’una baixa de maternitat. L’empresa, però, li fa mòbing: l’arracona en un despatx, allunyada de tothom i no li dona personal ni feina per fer. Allà, intentant no tornar-se boja, descobrirà que l’empresa de neteja per la qual treballa no és tan polida com anuncien els seus serveis.

Engabiada i rabiosa, l’executiva (Montse Cusachs) haurà d’enfrontar-se al poder i la indiferència. Mentrestant, comença a planejar la seva venjança. Una secretària (Marga Selva), una becària (Carla Alegre) i una dona del servei de neteja (Eva Canals) seran les seves còmplices en aquesta lluita.

Amb “Demà coneixeràs en Klein”, la Sala Cabanyes posa el punt final a la temporada teatral 2016/2017. Coincidint amb les obres que s’estan fent al teatre del Centre Catòlic, l’obra es representarà al centre de creació d’arts escèniques Can Gassol. El muntatge s’estrenarà aquest divendres 7 de juliol i se’n faran sis representacions durant dos caps de setmana. El diumenge 16 de juliol abaixarà el teló, però ja té diversos bolos confirmats per al proper curs.

Les sis representacions, els dies 7,8,9, 14, 15 i 16 de juliol es faran a Can Gassol

Una comèdia sobre el món laboral actual
Escrita pel dramaturg mataroní Toni Cabré, “Demà coneixeràs en Klein” és una comèdia àcida, irònica i sorprenent, estrenada l’any 2008 al Teatre Gaudí de Barcelona. El text tracta una realitat del nostre temps cada cop més habitual en la societat capitalista. “Demà coneixeràs en Klein” s’emmarca en la línia temàtica sobre el món laboral de Cabré, present també a “Teoria de catàstrofes”, “Iglú” o
“La peixera”.

Publicat per