divendres, 14 de juliol del 2017

Noves estrenes en català: 'Cars 3' i 'La seva millor història' :: Tocs 106

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juliol 2017 #106
:: Divendres s'estrenen en català 'Cars 3' i 'La seva millor història' a 35 sales
El film més esperat de Disney-Pixar per a aquest estiu, Cars 3, s'estrena aquest divendres, 14 de juliol, doblat al català a 32 sales de cinema.
També s'estrena la comèdia romàntica La seva millor història, que es podrà veure en versió original, en anglès i hongarès, subtitulada en català, a 3 sales.
La versió catalana de les 2 pel·lícules té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Cars 3
Brian Fee dirigeix aquesta nova aventura del millor cotxe de carreres del món, Llamp McQueen. Aquest cop s'haurà d'enfrontar a una nova generació de corredors més joves, més potents i més ràpids. Entre ells, destaca el competitiu i revolucionari Jackson Storm. El nostre heroi no ho tindrà gens fàcil per tornar a guanyar la Copa Pistó.
Tràiler
La seva millor història
Aquest film britànic ha estat dirigit per Lone Scherfig i interpretat per Gemma Arterton, Sam Claflin, Jack Huston, Bill Nighy, Jake Lacy, Paul Ritter, Rachael Stirling, Richard E. Grant, Henry Goodman, Jake Lacy, Jeremy Irons, Eddie Marsan, Helen McCrory, Hubert Burton, Claudia Jessie i Stephanie Hyam.
Durant la Segona Guerra Mundial, un equip cinematogràfic britànic té l'encàrrec de fer una pel·lícula per aixecar la moral de la tropa després del bombardeig de Londres per part de l'aviació nazi. Els homes estan lluitant al front i Catrin Cole és contractada com a guionista. El seu talent crida l'atenció del Buckley, un productor.

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català
@cat_cine
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya