dijous, 6 de juliol del 2017

La Sala Cabanyes tanca la temporada amb l’acidesa i ironia del món empresarial de “Demà coneixeràs en Klein”Can Gassol acull aquest muntatge del dramaturg mataroní Toni Cabré dins del cicle Fet a Mataró

Una executiva d’una empresa de neteja torna a la feina després d’una baixa de maternitat. L’empresa, però, li fa mobbing: l’arracona en un despatx allunyada de tothom i no li dona personal ni feina per fer. Allà, intentant no tornar-se boja, descobrirà que l’empresa de neteja per la qual treballa no és tan polida com anuncien els seus serveis.
Engabiada i rabiosa, l’executiva (Montse Cusachs) haurà d’enfrontar-se al poder i la indiferència. Mentrestant, comença a planejar la seva venjança. Una secretària (Marga Selva), una becària (Carla Alegre) i una dona del servei de neteja (Eva Canals) seran les seves còmplices en aquesta lluita.

Amb “Demà coneixeràs en Klein”, la Sala Cabanyes posa el punt final a la temporada teatral 2016/2017. Coincidint amb les obres que s’estan fent al teatre del Centre Catòlic, l’obra es representarà al centre de creació d’arts escèniques Can Gassol. El muntatge s’estrenarà el proper divendres 7 de juliol i se’n faran sis representacions durant dos caps de setmana. El diumenge 16 de juliol abaixarà el teló, però ja té diversos bolos confirmats per al proper curs.

Una comèdia sobre el món laboral actual Escrita pel dramaturg mataroní Toni Cabré, “Demà coneixeràs en Klein” és una comèdia àcida, irònica i sorprenent, estrenada l’any 2008 al Teatre Gaudí de  Barcelona. El text tracta una realitat del nostre temps cada cop més habitual en la
societat capitalista. “Demà coneixeràs en Klein” s’emmarca en la línia temàtica sobre el món laboral de Cabré, present també a “Teoria de catàstrofes”, “Iglú” o “La peixera”.

+ info
Dies de representació: Divendres, 7 de juliol de 2017, a les 21.00 hores
Dissabte, 8 de juliol de 2017, a les 21.00 hores
Diumenge, 9 de juliol de 2017, a les 19.00 hores
Divendres, 14 de juliol de 2017, a les 21.00 hores
Dissabte, 15 de juliol de 2017, a les 21.00 hores
Diumenge, 16 de juliol de 2017, a les 19.00 hores
Lloc: Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques (Plaça de la
Pepa Maca,15)
Informació i reserva de localitats: A la direcció de Cultura (c/ Sant Josep, 9) de dilluns a
divendres de 9 a 14 i de dimecres a divendres de 18 a 20 o bé a la pàgina

Preu: 6 euros