dilluns, 17 de juliol del 2017

Amb el Butlletí 5 estrelles us donem les gràcies!!!!

butlletí de Cultura Digital
Especial 5 Estrelles 2017

No em veus correctament?
Visualitza'm en el teu navegador
Vols subscriure't?
Clica aquí
.
.
.
.

Sortiu de viatge?

Una història de vacances o com Gondry fa una peli amb un iPhone

Mailchimp us ha valorat com a lectores i lectors de 5 estrelles. Això vol dir que heu obert, clicat, llegit tots (o la majoria) de butlletins que us hem enviat. Així que, com cada any, hem creat aquest butlletí especial que només us enviem a vosaltres per donar-vos les gràcies per la vostra fidelitat i el vostre feed-back.

Com que suposem que marxeu de vacances (nosaltres també!) us deixem amb Detour, un preciós i emotiu curt de Michel Gondry sobre una família que marxa de vacances i un tricicle que es perd pel camí. Emotiu i bonic, i filmat només amb iPhone!

Ens agradarà retrobar-vos al setembre!!!! Us deixem amb algunes cosetes especials que esperem que us ajudin a passar un molt bon estiu!!!!

Calor d'estiu

Trucs per mantenir la casa fresca

Onada de calor. Una altra. En portem unes quantes. Ja no sabem que fer. I encara no és agost!!! Aquí teniu uns consells (alguns bàsics, d'altres curiosos) per mantenir casa vostra fresca en plena onada de calor.

Vacances

Pelis i sèries per veure a l'estiu

Les vacances són un bon moment de recuperar les sèries i les pel·lícules que no heu pogut veure durant l'any. Aquí us en recomanen 21 de noves i per a tots els gustos! Aquí fan una tria de sèries històriques.I aprofiteu per navegar per Filmin.cat i trobar les millors pel·lícules en català!

Posa a prova els teus coneixements

Quant saps de la saga Harry Potter?

Potser no us va la saga dels Set Regnes, però sí la de Harry Potter. I celebrem els seus 20 anys amb aquest altre quiz sobre màgia, encanteris, Dementors i Hogwarts.

Marxem de viatge

Adéu a les turbulències als avions 

Et fa por viatjar en avió? T'espanten les turbulències? Doncs els bots a l'avió poden ser cosa del passat gràcies al wifi. Noves aplicacions de vol per als pilots que ens permetran viatjar més tranquils.

Emojis

Aquests emojis haurien de desaparèixer!

La revista digital Masable fa una llista dels 10 pitjors emojis de tots els temps. Des del bosc d'arbres que és una decoració amb bambú per any nou  fins totes aquelles cares de gats. Vosaltres quins odieu més? 

David Bowie Is...

Voleu anar a l'exposició de l'estiu? Us convidem!

Us donem la possibilitat de guanyar una de les 8 entrades que el Museu del Disseny ha posat a la vostra disposició per visitar una de les expos de l'estiu, la imperdible David Bowie Is. Només ens heu de fer un email a digital.icec@gencat.cat i ser dels més ràpids!

Winter is coming?

Torna Game of Thrones

El proper 17 de juliol torna Game of Thrones. Si us sentiu part d'alguna de les famílies que es barallen pel Tro de Ferro, si enteneu perquè en ple estiu la gent diu Winter is Coming, si torneu a creure en els dracs... heu d'intentar resoldre aquest quiz sobre la vostra sèrie preferida. Us avisem que és difícil! Prohibit preguntar a GoTBoT, un xatbot que s'ha creat per respondre els dubtes de la sèrie!

Bola de vidre

Invents que els Simpsons van predir

I ja que tenim els Simpsons aquí... sabeu que van predir invents com el traductor de bebès, el smartwatch i les ulleres de realitat virtual (a més de la presidència de Trump)? Quines altres andròmines increïbles que veiem a la sèrie seran realitat d'aquí a poc?

Vestits frutals

Tendències d'estiu

La moda de l'estiu a Instagram són les fotografies amb vestits frutals. La reina és la síndria, però trobem tota mena de vegetalsretallats de formes divertides i situats estratègicament. Us deixem un parell d'exemples per si us voleu animar. Ens passareu les vostres fotos?

Stop motion

"El meu pare em va ensenyar com fer la maleta"


Negative Space és el curtmetratge guanyador del premi al Stop Motion Barcelona Short Film Festival d'enguany. Un preciós curt de Tiny Inventions, multipremiat a un munt de festivals d'arreu, del qual us portem un trailer que us deixarà amb ganes de més. Esperem veure'l a les pantalles ben aviat!
Som a les xarxes socials:
Àrea de Cultura Digital. Institut Català de les Empreses Culturals
Passatge de la Banca, 1-3, 08002 Barcelona
digital.icec@gencat.cat
http://blocs.gencat.cat/culturadigital