dimarts, 6 de juny del 2017

Comença el Juny Associatiu de Mataró

Juny Associatiu. MOTIVACIÓ + EMOCIÓ+ COMPROMÍS. 
Butlletí de l'Agència de Suport a l'Associacionisme


JUNY ASSOCIATIU 2017 
Un any més celebrem el Juny Associatiu! 
L'edició d’aquest any té com a centre d’interès MOTIVACIÓ + EMOCIÓ + COMPROMÍS. En un moment en què els canvis socioeconòmics requereixen altres maneres d’entendre el compromís, formar part d’una associació cultural, esportiva, educativa... té molt a veure amb les emocions. Sentir-se atret per les activitats que fa una associació o col·lectiu és bàsic per motivar-se i engrescar-se a formar-ne part. El Juny Associatiu vol donar valor a la tasca de les associacions i col·lectius que treballeu desinteressadament en la millora de la societat.

Us animen a participar a les activitats pensades i adreçades per a les associacions i col·lectius de Mataró i per a la ciutadania en general.


Per a la propera setmana destaquem:

Pantalla oberta. Emissió a M1TV. Dimecres 7 de juny a les 22.30 h.

Debat sobre els valors, les emocions i els elements que genera el fet de participar en un col·lectiu o associaciació.
Ho promou: Grup promotor del Juny Associatiu i Ajuntament de Mataró.

Xerrada. Les associacions dins el marc de l'Economia Social i Solidària. Beneficis cap a dins i cap a fora. Dijous 8 de juny, a les 19 h, Cafè de Mar (c. Santa Rita, 1).

En aquesta sessió es parlarà del paper de les associacions en l’Economia Social i Solidària. S’abordarà el tractament i l’atenció de les necessitats emocionals dins de l’organització i també de la seva aportació com a agents de transformació social. La sessió es fa a càrrec de la xarxa d’Economia Solidària de Mataró. A càrrec de: Xarxa d'Economia Solidària de Mataró.
 Ho organitza: Ateneu Cooperatiu del Maresme - Cafè de Mar (Ajuntament de Mataró) 
Participa al concurs de fotografia a Instagram! 
 Com a novetat del Juny Associatiu aquest any s'ha creat el primer concurs de fotografia a Instagam que s’impulsa per donar més visibilitat a tota la feina que fan associacions i col·lectius a Mataró.

Les fotografies han d’il·lustrar les tasques de les associacions i col·lectius de la ciutat, ja siguin actes que les entitats organitzen o que hi participen.

Els premis i categories són:

- MILLOR FOTOGRAFIA QUE REFLECTEIXI L'ACTIVITAT DE LES ASSOCIACIONS DE MATARÓ. #junyassociatiu2017.
La fotografia ha d’estar feta des del perfil d’Instagram d’una entitat i anar acompanyada de #junyassociatiu2017. Premi de 100€.

- MILLOR FOTOGRAFIA QUE REFLECTEIXI L'ACTIVITAT DE LES ASSOCIACIONS DE MATARÓ. #junyassociatiu2017
La fotografia ha d’estar feta per una persona a títol individual i anar acompanyada de #junyassociatiu2017. Premi de 100€.

- MILLOR FOTOGRAFIA QUE REFLECTEIXI EL FUNCIONAMENT INTERN DE LES ENTITATS. #participomataro2017
La fotografia ha d’estar feta per una persona a títol individual o des del perfil d’Instagram d’una entitat i anar acompanyada de #participomataro2017. Premi de 100€.

- FOTOGRAFIA MÉS VOTADA PEL JURAT POPULAR.
Fotografia que tingui més vots emesos i més “m’agrada”. Premi de 100€.
La Nit de la Solidaritat celebra 20 anys 


Aquest anys la Nit de la Solidaritat fa 20 anys i per a celebrar-ho s’han programat 13 activitats de diferent naturalesa però totes enfocades a divulgar i fer conscienciació al voltant de la solidaritat i altres valors vinculats com la justícia, la cooperació, la pau, el compromís i la convivència
Facebook
Twitter
Website

Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, 08302 Mataró, Barcelona