dilluns, 15 de maig del 2017

Sitges 45 Mataró Feimat 56



Resultat molt baix d’anotació, però suficient per conquerir el dret ha pertanyé un any més a la lliga EBA. El Mataró Feimat afrontava aquest difícil partit amb la renda d'un sol punt aconseguit en el partit d’anada al Palau Mora (66 a 65) i amb els fantasmes de la temporada anterior on l’equip va perdre el passaport a la Final a quatre de Copa Catalunya en ser superat per aquest mateix equip del Bàsquet Sitges, però aquest cop i amb l’experiència assolida durant tots aquest mesos, l’equip ha fet un pas endavant i s’ha consolidat en aquesta categoria del bàsquet Espanyol.
Si fem memòria l’equip va començar el campionat amb dues victòries consecutives i la tercera es va fer esperar fins la 12ê jornada allà pel mes de gener d’enguany, acabant la primera volta amb 3 victòries i amb un futur incert, però coincidint amb l’arribada del pivot José Cabrera, l’equip va creixa i va començar a creure amb les seves possibilitats i el Palau es va convertir en un fortí, on tots els equips que ens han visitat en la segona volta han sucumbit, aconseguint amés dues victòries en el seus desplaçaments, el què ens donava un total de 11 partits guanyats i eludir el descens directe, abocant-nos en aquest play-off de permanència que l’equip ha sabut resoldre amb autoritat.
Però, això l’equip no ho ha aconseguit sol, ja que sens dubta l’afició que l’ha arropat al llarg de la segona volta l’ha empentat en tots aquest partits, formant un binomi insuperable pels seus rivals, alhora que els deixava bocabadats i amb una sana enveja i admiració envers els nostres “suporters”.
S’hi haguessin estadístiques o puntuació per les aficions, la nostra de ben segur seria la campiona amb notable diferència envers el segon classificat.
Fet pel qual ens congratulem enormement i només tenim paraules d’agraïment per tots els jugadors, per la Gran afició que tenim, amb els seus cants i recolzament a l’equip i molt especialment, també per en Charly i el Xavier, que ben arropats per en Marc i l’Alberto, han portat l’equip amb les idees clares, amb paciència i amb un tarannà i equilibri que han fet possible una comunió entre tots els jugadors, aficionats i tot el Club en general.
Moltes Felicitats a tots i moltes gràcies per tot el que ens heu fet gaudir aquesta temporada. Ja comencem a comptar enrere tot esperant l’inici de la propera.
ENHORABONA!!

SOM GROCS!!