dissabte, 20 de maig del 2017

Presentació de nous materials de Lectura Fàcil :: Tocs 94

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Maig 2017 #94
:: Presentació dels nous llibres de Lectura Fàcil i de dues activitats de 'Llegir per parlar, llegir per aprendre'
El 22 de maig tindrà lloc l'acte de presentació d'aquests nous materials, elaborats amb l'objectiu de fomentar i facilitar la lectura entre la població adulta.
L'Associació Lectura Fàcil amplia amb dos nous volums el seu catàleg: Històries de llegenda de Catalunya (quan encara no ho era) i Viu la festa! Festes i tradicions catalanes. La Direcció General de Política Lingüística acompanya la presentació amb dues noves activitats de la seva col·lecció Llegir per parlar, llegir per aprendreHistòries de llegenda i Amunt, amunt! 
La presentació anirà a càrrec de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; la codirectora de l'Associació Lectura Fàcil i autora del llibre Històries de llegenda de Catalunya, Eugènia Salvador, i l'autora de Viu la festa! i professora de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, Mireia Estapé.
L'acte tindrà lloc dilluns, 22 de maig, a les 19 hores, al Palau Marc, seu del Departament de Cultura. És obert al públic i cal confirmar l'assistència a l'adreça  autoaprenentatge.cultura@gencat.cat
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya