dimarts, 9 de maig del 2017

"La sala d'espera" de Jordi Faura avui al programa "Amunt el teló" de Mataró RàdioDimarts 9 de maig a les 23h, podreu escoltar les veus de Ferran Camps, Montse Esteban, Juli Cusachs, Josep Maria Rabassa i Anna Capdaigua al programa "Amunt el teló" de Mataró Ràdio. Interpretant l'obra "La sala d'espera" de Jordi Faura.
SINOPSI:
A La sala d’espera tot gira al voltant de l’encontre fortuït de tres personatges en un sanatori (manicomi?) que es converteix en espai mental i metafòric, un no-lloc de blancor antisèptica inquietant en què les tres veus visibles (més una d’invisible), situades a la perifèria, esdevenen un altaveu d’una lucidesa espaterrant. Una sala d’espera sense esperança on hi té lloc l’exploració de l’absurd de la vida mundana, la indigestió dels sentiments humans, la certesa en l’escepticisme i el desvirtuament de la raó.
Un text de diàlegs enginyosos i monòlegs delirants; de to amargant i profundament irònic. De la riota sorneguera al cinisme distingit passant per un sentit crític amb punteria i sense concessions.
La sala d’espera és un bàlsam.
És l’atzucac de la consciència.

La ruïna de la comèdia.