dimecres, 10 de maig del 2017

La mostra "120 anys ensenyant i educant" reviu la història de l'Escola Balmes



L’Escola Balmes celebra el seu 120è aniversari amb un seguit d’actes, entre ells amb la mostra “120 anys ensenyant i educant”. Una exposició que es pot veure a l’Ateneu de la Fundació Iluro i que vol fer un repàs a aquests més de 100 anys d’història del centre escolar mataroní. Tal com ha explicat la sotsdirectora de l’escola, Anna Maria Llorenç, en aquest recull fotogràfic es pot apreciar la gran evolució que ha viscut l’escola amb els anys, a través de detalls com les maneres d’ensenyar o fins i tot el propi edifici.

Un dels fets més positius a partir de la celebració dels 120 anys de l’escola és que han pogut fer una gran recopilació de material que no tenien registrat. Segons ha explicat la sotsdirectora de l’escola, Anna Maria Llorenç, molts ex alumnes s’han posat en contacte amb l’escola per aportar imatges o material que guardaven. Precisament amb tots aquests ex alumnes han trobat l’oportunitat perfecta per mantenir el vincle que feia anys s’havia perdut.

A banda d’aquesta exposició, l’Escola Balmes ha organitzat altres cites per celebrar aquests 120 anys. S’ha obert els Jocs Florals a banda d’als alumnes, també als ex alumnes, als seus familiars i amics i mestres de l’escola. En aquesta edició es comptarà amb un jurat extern per garantir la imparcialitat del certamen. També s’han previst dues sessions sobre intel·ligència emocional els propers dies 9 i 11 de maig, diverses audicions musicals i una sessió de ioga en anglès.

Publicat per
Clara Sanchez