dimarts, 30 de maig del 2017

Júnior 1 mas. Brillant Campió de Catalunya



Aquest cap de setmana a la Ciutat de Girona ha tingut lloc la Final a 4 del Campionat de Catalunya, categoria Júnior de primer any i el nostre equip, després de una llarga i treballada lliga regular, arribava a la capital gironina amb l’esperança de poder conquerir aquest apreciat títol. En la jornada d’ahir van superar amb contundència al JAC Sans per un aclaparador 50 a 80, s’ha de tenir present que el JAC Sans havia estat el primer classificat de la lliga regular amb 28 victòries i només dues derrotes. I avui, en la final, s’ha imposat a l’equip amfitrió, l’Escola de Bàsquet Girona Marc Gasol U17, per 66 a 55. Com a premi especial l’equip campió assoleix automàticament una plaça en la categoria Preferent B per la propera temporada.
Aquest fet es remarcable, doncs només el CB L'Hospitalet i els nostres júniors disposaran la propera temporada un equip a la màxima categoria, la Preferent A i un segon equip en la Preferent B.
Moltes Felicitats!! a tots els jugadors i a tot el cos tècnic per la gran tasca duta a terme a llarg de tota la temporada.
ENHORABONA!!

Som grocs ¡!