dimecres, 24 de maig del 2017

El Platges de Mataró es queda sense final de Copa CatalunyaLes mataronines van perdre a semifinals amb el campió.

El Platges de Mataró no va poder donar la sorpresa i va perdre a les semifinals de la F4 de Copa Catalunya davant el Barça CBS, campió  de la categoria. Les mataronines van perdre de forma clara (73-55). La millor jugadora del partit va ser la blaugrana Sheila Dixon amb un 24 de valoració fruit dels seus 21 punts i 5 rebots, seguida de la jugadora del Mataró, Sheba Butler, amb 22 punts i 13 rebots (22 de valoració).

El partit no va començar gaire bé pels interessos de les d'Adrià Castejón, que van veure com el seu rival va obrir forat ben aviat i això va fer gairebé insalvable la diferència entre els dos conjunts. Les unionistes ho van intentar sense sort i van acabar claudicant per un resultat clar davant el millor equip de Copa, tal i com es va demostrar en la final de l'endemà on les blaugranes es van imposar clarament al seu rival, el Cerdanyola.

En el partit pel tercer i quart lloc, el Mataró va acabar perdent per 54-63 en un enfrontament on la millor de les unioistes va ser Marquisha Harris amb 7 punts i 8 rebots. D'aquesta manera es tanca una temporada que qui sap com podria haver acabat si no hagués estat per les lesions patides al llarg del curs.

Publicat per