diumenge, 7 de maig del 2017

El Mataró Feimat inicia el diumenge a la tarda l'eliminatòria de permanència



Els mataronins, un any més tard, es tornaran a veure les cares amb el Sitges

Després de no haver assolit la permanència directa la passada jornada, tot i la victòria a casa davant el Menorca, el Mataró Feimat comença a disputar l'eliminatòria de permanència amb factor pista en contra davant del Sitges Bàsquet, el botxí a l'eliminatòria prèvia d'ascens a Lliga EBA la temporada passada, després d'un mal partit d'anada al Garraf.
En aquest cas el partit d'anada es jugarà aquest diumenge a les 18:30 al Palau Josep Mora, i els nois de Charly Giralt saben com d'important és aconseguir un bon resultat al primer partit. A més a més, malgrat que els grocs juguin la tornada fora, perquè han quedat 13ens del seu grup mentre que els del Garraf han estat 12ens, el balanç a la classificació és superior per els del Maresme, que han sumat 11 victòries, per només 7 del seu rival, i arriben en gran moment després de sumar 2 victòries consecutives i fer un 2017 més que destacable.
Finalment, amb la tornada d'Ignasi Ariño a l'equip després de passar-se tota la temporada lesionat, esperen que sigui l'ajuda definitiva per assolir la permanència a EBA.
El Platges visitarà Girona en un partit intranscendent
Les noies d'Adrià Castejón disputaran l'última jornada de la segona fase de Copa Catalunya sabent que ocuparan, sí o sí, la darrera plaça d'accés a la Final a Quatre d'ascens a Lliga Femenina 2. Sense opcions de pujar a la tercera plaça, ni de veure's superat per cap altre rival.
El partit, dvant del GeiEG a Girona avui dissabte a les 19h, hauria de servir per fer proves pensant ja en les semifinals de la F4 contra el Barça CBS, un rival que només ha perdut un sol partit en tota la temporada.

Publicat per