dissabte, 6 de maig del 2017

El Mataró Feimat es juga la permanència contra el Sitges



Mataró Feimat i Sitges són dos vells coneguts que han tingut vides paral·leles des de fa un any. Tots dos van optar a pujar a la lliga EBA la temporada passada, precisament per això es van enfrontar. Finalment, tots dos van pujar tot i que en grups diferents. Tots dos han caigut en fases per la permanència i de nou els seus destins es creuen. Ara, perquè només un mantingui la categoria. Si la temporada passada es va començar a Sitges, aquest cop serà Mataró la primera de les parades. Aquí, els unionistes ja els van guanyar, però no va ser suficient. Per Charly Giralt el rival segueix sent molt incòmode.

Saber quants jugadors es podran recuperar, és una de les qüestions a tenir present  per l'eliminatòria. El cert és que a casa el Mataró s'ha convertit en rival impecable. L'objectiu és el tancar la temporada al Palau amb una nova victòria, i per això estan mobilitzant a l'afició perquè ompli les graderies.

El matx serà a partir de dos quarts de set de la tarda de diumenge i es podrà seguir en directe a Carnest Esportiu i es podrà veure per M1TV a les deu de la nit.

Publicat per
Francesc Andrés
http://mataroradio.cat/mataronoticies/noticia/esports/el-matar-feimat-es-jugala-perman-ncia-contra-el-sitges