dimecres, 26 d’abril del 2017

Victòria sense average del Platges de Mataró davant el Draft Gramenet

Les mataronines necessiten una victòria per assegurar-se disputar la final a quatre d'ascens

El Platges de Mataró es va enfrontar el dissabte al Draft Gramenet al Mora, un partit que enfrontava el quart classificat contra el tercer i que podia ajustar encara més la part alta de la taula.

El partit va començar molt igualat, on cap dels dos equips aconseguia fer-se amb la iniciativa del partit, com a mostra, el partit reflectia un empat a 14 al final del primer quart.

Al segon període el conjunt groc va mostrar superioritat, i en un magnífic quart ofensiu va aconseguir dominar el seu rival i marxar amb 8 punts d'avantatge al descans, 36 a 28.

Eviten la remuntada visitant a la segona part
A la represa, les mataronines van tornar a veure com el partit s'igualava, malgrat tot, les seves rivals en cap cas es van poder fer amb el control del partit, per acabar sucumbint per 60 a 55. Al tram final de l'enfrontament, el partit ja semblava més per l'average que per la victòria en si mateix, i al final, les colomenques van ser capaces de defensar els 7 punts de diferència obtinguts al partit d'anada.

Ara mateix les grogues estan obligades a guanyar els dos partits i esperar que el Draft Gramenet també els perdi tots dos, si volen aconseguir la tercera plaça a la taula.

Platges de Mataró 60 – 55 Draft Gramenet

Platges de Mataró: Martínez (-), Kador (9), Murat (-), A. García (-), Magriñá (9), E. García (4), López (-), Harris (20), Butler (7) i Keohe (11). 20 de 53 en tirs de 2, 2 d'11 en tirs de 3 i 14 de 22 en tirs lliures.
Parcials: 14-14, 22-14, 12-14 i 12-13.