dimarts, 25 d’abril del 2017

Un final de bojos manté les opcions de permanència del Mataró FeimatEls unionistes guanyen en la darrera jugada a Arenys.

El Mataró Feimat encara està viu. L'equip de Charly Giralt sabia que havia de guanyar sí o sí davant l'Arenys Bàsquet, quart classificat que ara cau al cinquè lloc, si volia mantenir mantenir les opcions de permanència a la Lliga EBA. I tot es va resoldre en la darrera jornada, en una jugada de bojos on un triple desesperat de Checo va acabar amb falta, jugada de tres lliures que el jugador va anar anotant un darrera l'altra per donar el triomf final per 67-68.

El partit va ser molt equilibrat en tot moment. El primer període va ser per un Arenys Bàsquet molt més sòlid que tancava bé en defensa i marxava amb un primer avantatge: 19-13. La reacció dels unionistes va arribar en el segon quart, on els mataronins, amb un gran Cabrera i Romero en el rebot, van anar assegurant sota pintura. Els unionistes retallaven tres punts a la mitja part.

A la represa la tònica va ser la mateixa. El Mataró Feimat va seguir dominant conscient de les necessitats que tenia i els dos mateixos jugadors destacats en el rebot anotaven sense parar (Cabrera 19, Romero 18) per empatar el matx de cara al darrer quart. En aquest, l'Arenys va començar a capirar la situació fins a trobar-se dos punts per sobre en els últims segons. Allà va fallar un tir lliure, Cabrera va agafar el rebot, va entregar a Checo i aquest, que va provar des del mig del camp, va rebre una falta. Tres punts de tirs lliures i victòria agònica. Encara hi ha opcions a una jornada pel final.

Publicat per
Un instant del matx. Foto: UEM