dimarts, 4 d’abril del 2017

Tocs de llengua

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Març 2017 #87
:: Divendres s'estrenen en català 'Els barrufets. El poble amagat', 'Bella dorment' i 'Demà comença tot'
Divendres 31 de març, 39 sales de cinema acullen l'estrena de tres films en català: Els barrufets. El poble amagat, en versió doblada al català, i Bella dorment i Demà comença tot, ambdós en versió original francesa subtitulada en català. La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha donat suport al doblatge i la subtitulació d'aquestes pel·lícules.
Els Barrufets. El poble amagat
El film està dirigit per Kelly Asbury. En aquesta aventura els barrufets decideixen sortir del seu llogaret per trobar un poble llegendari i esbrinar si hi ha altres barrufets vivint allà. Durant la recerca viuran un munt d'històries apassionants i hauran d'espavilar-se perquè no els atrapi en Gargamel.
Bella dorment
El film dirigit per Adolfo Arrieta està interpretat per Niels Schneider, Agathe Bonitzer, i Mathieu Amalric. En el regne de Letònia, el jove príncep Egon passa les nits tocant la bateria. Només té una cosa en ment: entrar al regne de Kentz per trobar la Bella dorment i trencar l'encanteri.
Demà comença tot
El film ha estat dirigit per Hugo Gélin i intèrpretat per Omar Sy, Clémence Poésy, i Antoine Bertrand. En Samuel fa una vida lliure sense responsabilitats, fins que una antiga xicota li deixa una criatura de pocs mesos, la Glòria. Quan pare i filla s'han fet inseparables, torna la mare de la nena.
Trobareu tota l'actualitat del cinema en català al Portal Cinema en català al Facebook Cinema en català  o al @cat_cine
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014