diumenge, 16 d’abril del 2017

Newsletter 2a quinzena - Abril

Leo Brouwer no només representa un pilar fonamental de la revolució del llenguatge i tècnica de la guitarra al segle XX, sinó que també és un dels grans amics del Conservatori del Liceu. L’incombustible músic, compositor i director d’orquestra cubà torna al nostre centre en tres jornades de masterclasses que signifiquen un luxe per als amants d’aquest instrument, de gran tradició al Conservatori, i per a tots els músics en general.

24-26 / ABRIL

MASTERCLASS amb LEO BROUWER


Compartir    

Compenetració, complicitat... els integrants d’un duo cerquen aquesta fusió sonora i de caràcter que només aconsegueixen els grans mestres, i aquesta unió encara és més delicada quan els dos músics toquen el mateix instrument. Si t’agrada el piano no et perdis la masterclass que realitzaran al Conservatori del Liceu el prestigiós duo que formen Nata Tsvereli i Paul Komen.

24 / ABRIL

MASTERCLASS amb N. TSVERELI / P. KOMEN

Compartir    

Amb 30 anys de carrera i qualificats com “el cim de la musicalitat” per Die Presse, el Quartet Hagen es situa entre els grups més respectats no només entre els quartets de corda actuals, sinó del món de la música de cambra en general. En la seva masterclass a Liceu Cambra, els Hagen ens mostraran tot el saber que els fa ser un model en termes de qualitat sonora, pluralitat estilística i respecte a les obres dels diferents compositors i gèneres que aborden.

27-28 / ABRIL

MASTERCLASS amb el QUARTET HAGEN

Compartir    

Els alumnes més destacats de piano del Conservatori del Liceu ofereixen un concert on podreu gaudir de tota la seva tècnica i virtuosisme al servei d’un repertori de gran interès. Una oportunitat de descobrir els fruits de seu treball a la vegada que escoltem per primera vegada el nou piano Yamaha gran cua de concert CFX serie artesanal. adquirit gràcies al mecenatge de la Fundació de Música Ferrer-Salat. ENTRADA LLIURE

25 / ABRIL

CONCERT: PIANÍSSIM
 

Compartir    

La Liceu Big Band, dirigida per Sergi Vergés, puja a l’escenari del Cafè del Conservatori del Liceu en la seva cita mensual a les nostres Jam Sessions, la darrera abans del seu esperat retorn a l’Auditori del centre el proper mes de maig i dins el cicle Liceu Jove. Per anar fent boca, podreu gaudir d'aquesta emblemàtica formació amb els seus espectaculars arranjaments, en una vetllada plena de ritme i en el millor ambient. ENTRADA LLIURE

27 / ABRIL

JAM SESSION AMB LA LICEU BIG BAND


Compartir    

L’Orquestra Ars Medica, dirigida per Alfons Reverté i amb els solistes Zamir Kabo, María Badías i Elias Keller, tots tres alumnes de la Universitat Mozarteum, ens presenten un programa que testimonia el lligam d’admiració i amistat que va existir entre la família noble Lodron i la família Mozart. ENTRADA LLIURE

21 / ABRIL

CONCERT: MÚSICA PER A LA FAMILIA LODRON


Compartir    

La Facultat d’Humanitats, amb el seu Màster Universitari en Gestió Cultural, i la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona, organitzen la tercera edició de la Jornada Més Cultura, amb la temàtica de “Línies de finançament per a projectes culturals” i amb la presència d’especialistes de l’àmbit del sector públic i privat. ENTRADA LLIURE

DIJOUS / ABRIL

III JORNADA MÉS CULTURA de la UIC

Compartir    

NOTÍCIES

El Limba Ensemble, l’Amika Kvartet i el Trio Jakob, formacions integrades per alumnes del Conservatori del Liceu, guanyen tots els premis de la Categoria A del X Concurs de Cambra de Barcelona, organitzat per l’Escola de Música de Barcelona.
El prestigiós contrabaixista alemany Frithjof-Martin Grabner, membre de les més reconegudes orquestres de cambra europees, realitzarà una masterclass al Conservatori del Liceu.


Catalunya Música emetrà el concert que realitzà la Liceu Big Band, dirigida per Sergi Vergés, al costat del pianista cubà Iván ‘Melón’ Lewis i dedicat a la música de The Beatles en clau de jazz en el marc del 48è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.
El professor del Conservatori del Liceu i pianista Alex Alguacil realitzarà properament masterclasses a Terrassa, Galícia i Tòquio, i presentarà el seu darrer treball discogràfic, que ha estat elogiat per la crítica especialitzada.

ÚLTIMS VÍDEOS 

Escolta les impressions de Wolfgang Boettcher, autoritat de la tradició germànica del violoncel al segle XX, sobre la seva masterclass al Conservatori del Liceu. Liceu Cambra és el cicle on podràs aprendre de prop dels grans referents internacionals de la música i escoltar-ne molts d’ells en concert.

Loris Antiga, membre de la Scala de Milà, és un els trompistes més reconeguts d’Itàlia i va venir al cicle Liceu Cambra per realitzar una masterclass d’aquest instrument, tan admirat per les seves possibilitats tímbriques com temut per la seva dificultat interpretativa.
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN