dijous, 6 d’abril del 2017

El Platges de Mataró guanya i segueix pressionant el quart classificat

Les mataronines fonamenten la victòria en els primers 3 quarts davant del CB Roser

Les noies que entrena Adrià Castejón estrenaven la segona volta del grup d'ascens a casa davant del CB Roser, un rival a qui ja havien derrotat a Barcelona a la primera jornada. Es tractava d'un partit important per seguir buscant l'assalt a la quarta posició, l'última que dóna accés a la final a quatre d'ascens a lliga femenina 2.
El partit ja va començar molt bé per les mataronines, superiors en atac i en defensa, davant d'un rival que era incapaç d'encadenar dues accions ofensives positives. Al final del primer quart el marcador reflectia un 13 a 8 local.
Al segon quart, la dinàmica es va mantenir igual, amb les locals jugant millor i al descans ja dominaven per 7 punts, 26 a 19.
Sentència al tercer quart i relaxació al quart
A la represa, les grogues van sortir disposades a acabar amb la resistència visitant. Tot i que seguien sense estar molt encertades ofensivament, la defensa asfixiava completament el seu rival, que només va ser capaç d'anotar 6 punts al tercer quart. La diferència ja havia augmentat i ja superava els 10 punts al final del tercer període, 39 a 25.
El partit semblava completament sentenciat, però la relaxació local va permetre a les barcelonines tornar a entrar al partit, tot i que la victòria finalment es va quedar a casa.
Platges de Mataró 46 – 43 CB Roser
Platges de Mataró: Kador (-), Gómez (-), Murat (5), A. García (2), Martínez (-), E. García (3), López (-), Harris (8), Lasheras (-), Butler (18), Keohe (10) i Magriñà (-). 12 de 36 en tirs de 2, 4 de 22 en tirs de 3 i 10 de 18 en tirs lliures.
Parcials: 13-8, 13-11, 13-6 i 7-18.