diumenge, 2 d’abril del 2017

El Mataró Feimat rep la visita del Sant Nicolau Sabadell

El Mataró Feimat rep la visita del Sant Nicolau Sabadell

Els mataronins tenen un nou enfrontament vital per la permanència davant d'un rival directe


Bàsquet Mataró Feimat - Santfeliuenc
Aquesta tarda els nois de Charly Giralt s'enfronten al Sant Nicolau Sabadell a 18:30 al Palau Josep Mora. Es tracta d'un partit vital de cara a l'intent de mantenir la categoria, en un grup on sembla que els equips de baix ja no fallen, on la cinquena posició només està a 4 victòries de diferència.
El Sant Nicolau, a més a més, és un rival directe per als mataronins, amb dues victòries més, i no poden deixar que s'escapi al capdavant, una situació que dificultaria la permanència. Els grocs buscaran mantenir una magnífica ratxa d'imbatibilitat d'aquest 2017 a casa, un element clau per intentar aconseguir l'objectiu a final de temporada.

El Platges se les veurà amb el CB Roser

Dues hores abans, a les 16:30, el Mora veurà el partit del femení, el Platges de Mataró, en el seu intent per intentar aconseguir la quarta plaça que permetria disputar la final a quatre d'ascens a lliga femenina 2.
El rival de les d'Adrià Castejón serà el CB Roser, a qui ja van derrotar a la primera volta a Barcelona, i que ara necessiten tornar a vèncer per seguir pressionant l'Almeda, amb qui empaten a la taula, i el Draft Gramenet, que sembla que està perdent gas a mesura que avança la temporada.
publicat per