dissabte, 29 d’abril del 2017

El Feimat Mataró vol eludir el playoff de descens en l'últim partit de la temporada regular



Un 2017 d'imbatibilitat a casa i la segona victòria d'aquest any fora del Josep Mora ha permès al Mataró Feimat dir-hi la seva fins al final. El triomf contra l'Arenys Bàsquet els va assegurar no quedar últims, és a dir, evitar el descens directe. Això implica, doncs, que el de demà és una lluita per eludir els playoff de descens i salvar-se matemàticament en l'últim partit de la temporada.

Per aconseguir-ho, les premisses no són ni poques ni fàcils. Primer de tot s'ha de guanyar, i després esperar que perdin el Grup Barna, el Sant Nicolau i el JAC Sants. La teoria però també indica que el rival dels unionistes, el Made in Menorca, s'hi juga la tercera plaça. Que el Grup Barna rep a un Santfeliuenc que ja és de Copa i no té res en joc i que a sobre porta 11 partits perduts consecutivament. Per la seva part, el Sant Nicolau marxa a la pista del segon, el Calvià, i el JAC ho fa fins a Castellbisbal, també sense jugar-s'hi res. La possibilitat però de poder aconseguir l'objectiu manté motivada una plantilla que no s'ha rendit en tota la temporada.

Si la combinació fos la que el Mataró necessita, sortiria de la zona de promoció i els que anirien al playoff serien el Grup Barma i el Sant Nicolau. S'espera que de nou el Palau sigui protagonista com a les grans cites. El partit es jugarà demà dissabte i no pas diumenge, a partir de les 19h, i es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio. M1tv l'emetrà diumenge a les deu de la nit.

Pel que fa al platges, les d’Adrià Castejón juguen dissabte a les 17h al Palau Josep Mora contra l’Uniliver Viladecans amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que les situï tercer si el Draft Gramenet punxa en el seu partit contra el segon classificat, el Cerdanyola del Vallès.

Publicat per

Francesc Andrés