dissabte, 18 de març del 2017

Sala Cabanyes reposa el musical de gran èxit ‘Mamma Mia’Es faran vuit funcions, a partir de dissabte dia 18, d’aquest musical dirigit per Antoni Blanch, que ja han vist 8.000 espectadors

Direcció:  Antoni Blanch
Direcció musical: Georgina Blanch
Coreografia: Carla Pérez
Escenografia: Josep Maria Codina
Estrenada: el maig del 2015
Representacions: dies 18, 19, 25 i 26 de març, i 1, 2, 8 i 9 d’abril. Dissabtes a les 21h i diumenges a les 18h
Preu: 13 euros platea; 11 euros amfiteatre
“Mamma Mia” es va estrenar a la Sala Cabanyes per les Fires de l’any 2015 amb una gran acollida per part del públic. Des d’aleshores, el teatre mataroní n’ha acollit setze representacions i també se n’ha fet una al Teatre Monumental per recollir fons per a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme. Ara torna a escena amb 8 representacions a partir d’aquest dissabte dia 18 i fins al diumenge 9 d’abril.

Dissabte 18, a les 21h a la Sala Cabanyes (la Riera, 110-120), primera funció
Dirigit per Antoni Blanch i sota la batuta musical de Georgina Blanch, “Mamma Mia” és un espectacle per a tota la família, que compta amb un equip format per una vuitantena de persones. Carla Pérez s’ha encarregat de les coreografies i l’escenografia, que trasllada al públic a l’illa grega on passa l’acció, és obra de Josep Maria Codina.

L’argument
A pocs dies de casar-se, la Sophie (Duna Llobet) vol descobrir qui és el seu pare. Preocupada per qui la portarà a l’altar el dia que es casi amb l’Sky (Pau Abril), envia tres cartes als tres amors de joventut de la Donna (Mercè Bellido), la seva mare. Un d’ells és el seu pare. Llegint el diari de joventut de la seva mare, sap que els “candidats” són en Harry (Ferran Camps), en Sam (Xavier Codony) i en Bill (Xavier Manrique), que es desplacen a la tranquil·la illa grega on se celebrarà el casament.

Publicat per