dissabte, 4 de març del 2017

Mataró, propera parada de les Jornades Nesquik

Mataró, propera parada de les Jornades Nesquik

Després del seu pas per Tarragona, les 'JORNADES NESQUIK' creades amb l'objectiu de recolzar durant la present temporada les competicions de les categories de promoció catalanes, faran parada aquest proper dissabte 4 de març al matí a la pista del Centre Catòlic Mataró.El Centre Catòlic Mataró serà l'escenari, dissabte 4 de març, d'unes noves 'JORNADES NESQUIK' creades amb l'objectiu de recolzar durant la present temporada les competicions de les categories de promoció catalanes. En aquesta ocasió, els equips protagonistes seran la U.E. MATARÓ A i JOVENTUT BADALONA FEMENÍ A d'A-1 Mini Femení.
En el marc dels Campionats de Catalunya de Promoció Trofeu Nesquik s'han creat una trentena de jornades arreu del territori amb partits de categoria Mini on Nesquik està present tot promocionant el bàsquet de promoció i que es poden seguir al web de l'FCBQ, a Twitter a través del hashtag #TrofeuNesquik així com també al Facebook de la Federació.
Aquestes jornades es van iniciar a Lleida al mes de desembre passat i van arribar a diferents localitats barcelonines al gener 2017 (Cornellà de Llobregat, Granollers, Sabadell i Badalona) abans de fer parada a Tarragon