dissabte, 18 de març del 2017

Formació, notícies... Butlletí de l'Agència de Suport a l'Associacionisme, 17 de març de 2017

NOTÍCIES 
Xerrada informativa. Recursos i serveis que ofereix la Generalitat a les entitats
Coneixem bé quins recursos tenim al nostre abast? Tenim clars quins drets i quines obligacions estableix la Llei? Sabem qui ens pots ajudar i on trobar la informació?

El dimarts 28 de març es realitzarà una xerrada informativa adreçada a totes les entitats de la comarca, per tal d’informar dels recursos i serveis gratuïts que la Generalitat posa a l’abast de les entitats i poder-los conèixer de primera mà. Seguir llegint... 
Formació. Curs de bones pràctiques en manipulació d’aliments 
A la vostra entitat prepareu menjars? Sabeu quines mesures higièniques heu de tenir en compte?

L’Ajuntament de Mataró organitza un curs sobre les bones pràctiques en la manipulació d’aliments. El curs està dirigit a persones d’entitats que realitzen activitats alimentàries.El principal objectiu d’aquesta formació és que les entitats coneguin les mesures higièniques, els hàbits i les actituds adequades per tal d’evitar intoxicacions alimentàries. Seguir llegint... 
Darrers dies per presentar la sol·licitud a la convocatòria de subvencions 2017 
Recorda que el proper dilluns 20 de març acaba el període per presentar les sol·licituds de les subvencions 2017 de l’Ajuntament de Mataró i de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.

  • Pots consultar el text de les bases particulars i obtenir l’imprès de sol·licitud de la convocatòria de subvencions 2017 de l’Ajuntament de Mataró en el següent enllaç.
  • Pots consultar la convocatòria i altres informacions d’interès sobre les subvencions del 2017 de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona visita el següent enllaç.
Oberta la quarta convocatòria dels Ajuts Diplocat 2017
La Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes ha convocat a la seva pàgina web la quarta edició dels ajuts Diplocat. Es tracta d’una subvenció destinada a projectes internacionals d’organitzacions civils catalanes que té l’objectiu d’ajudar a les entitats a participar en reunions, trobades i esdeveniments d’abast internacional. Seguir llegint...
REGIDOR DE BARRI 
Ja has demanat hora al regidor de barri? 
El Regidor de Barri actua com a representant del govern en el territori, per poder atendre directament a persones i a representants d'entitats en el seu entorn immediat, recollir les seves inquietuds, queixes i suggeriments, i traslladar-ho a l’equip de govern per al seu posterior tractament i presa de decisions.
Més informació sobre recursos com: cursos, tallers i altres temes del vostre interès.
Facebook
Twitter
Website

Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, 08302 Mataró, Barcelona