diumenge, 19 de març del 2017

El retorn de ‘Mamma mia’ a la Sala Cabanyes



Vuit noves funcions de l’espectacle dirigit per Antoni Blanch, que ja han vist prop de 8.000 persones

Cultura 2017, mamma miaEl musical de gran èxit torna a la Sala Cabanyes amb vuit noves funcions fins al diumenge 9 d’abril. “Mamma Mia” es va estrenar a la Sala Cabanyes per les Fires de l’any 2015 i, des d’aleshores, el teatre mataroní n’ha acollit setze representacions i també se n’ha fet una al Teatre Monumental per recollir fons per a l'Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme. En total, prop de 8.000 persones han vist el muntatge.

Emocionar-se amb Abba
L’argument del musical, que està basat en les cançons de la formació sueca Abba i va ser estrenat a Londres l’any 1999, gira entorn el casament de la Sophie (Duna Llobet), que vol descobrir qui és el seu pare.
Preocupada per qui la portarà a l’altar el dia que es casi amb l’Sky (Pau Abril), envia tres cartes als tres amors de joventut de la Donna (Mercè Bellido), la seva mare. Un d’ells és el seu pare.
Llegint el diari de joventut de la seva mare, sap que els “candidats” són en Harry (Ferran Camps), en Sam (Xavier Codony) i en Bill (Xavier Manrique), que es desplacen a la tranquil·la illa grega on se celebrarà el casament.

L'equip artístic
Una vuitantena de persones formen l’equip que tira endavant aquesta producció de teatre musical amateur sota la direcció d’Antoni Blanch. Amb Georgina Blanch com a directora musical, les coreografi es de Carla Pérez i l’escenografia de Josep Maria Codina, l’espectacle espera mantenir la bona rebuda del públic de les representacions del 2015 i continuar emocionant als espectadors.

Publicat per
Laia Mulà